Archives October 2022

Termék reflektorfény: Avén Solaire UV Multi-Defense Sunscreen és színezett napvédő 50+

olyan nagy!
Gyanítom, hogy mindkét rossz Gals jó lesz az utolsó cseppre! (Side Note: Mi az utolsó napvédő, amit befejeztél?) Jól vagyok az utam, hogy befejezzem mind az új folyékony lotion ásványi napvédőt az Avene-tól, mert azok a jóak.

Mint sok smink-vadász, mindig a Prowl-on vagyok … Mindig megpróbálom megtalálni ezt a megfoghatatlan “no-smink smink” bőrt – csak a legolcsóbb tipp lefedettség, csak elegendő árnyalatú vagy pigment, hogy még egy érintés, but to find something that delivers a no-makeup makeup look, uses dazzling sun protection, feels light as a feather and leaves absolutely no white cast behind? Ez a legenda, vagy talán csak egy internetes pletyka, vagy a fellebbviteli szerető képzeletének figurája … vagy ez? Elkezdem azt hinni, hogy az új Avene Solaire Sunscreens olyan közel áll, mint a “az egyik”, amennyit csak tudsz, és igen, igen, abban az esetben, ha kíváncsi voltál, mindketten megteremtik a legtermészetesebb hardy, annyira titkos csodáló Feltételezheti, hogy a természetfeletti ragyogás természetes, ritka ajándék a fenti égből.

HIRDETÉS

Nem smink vagy fényvédő viselése …
És itt vagyok a színezett verziót, mint a bázisom.
Lényegében ezek mindegyike és egy zsák sajtfúvás. Miután dolgoztam a lotionban (ez nagyon vékony és hihetetlenül gyorsan elnyeli), egyetlen zsíros goo sem maradt hátra, és a szemem nem csípik, sem az izzadság után sem.

In the tinted version, rather than the normal too-pink beige that seems to be the go-to color of a lot of tinted sunscreens, Avene selected a darker medium tone. Sokkal inkább úgy néz ki, mint egy bronz az első pillantásra, de sok bőrszínnek kell megfelelnie az Avén weboldalára vonatkozó megjegyzések alapján, mindaddig, amíg alaposan keveredik. Tanács vagyok, és a színárnyalat és a puszta lefedettség abszolút tökéletesség.

Összetevők, színezett:
ACTIVE INGREDIENTS: ZINC OXIDE (12%) INACTIVE INGREDIENTS: WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, JOJOBA ESTERS, TRIDECYL SALUCYLATE, METHYLHEPTYL ISOSTEARATE, POLGYCLYCERYL-4 DIISOSTEARATE / POLYHYDROXYSTEATEARATE/SEBACATE, NIACINAMIDE, NYLTON-12 , Metilpropanediol, kókuszpaprilát, vas-oxidok, szilícium-dioxid, invene hőrugó víz, nátrium-klorid, poligliceril-2 dipoli-hidroxi-sztearát, caprilil-glikol, bisabolol, alantoin, oryza sativa (rizs) Bran kivonat, lecitin, fenilpropanol, Helianthus annuus (napraforgó) kivonat , TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALUS (ROSEMARY) leaf EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ISOSTEARIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE.

Összetevők, Untinted:
ACTIVE INGREDIENTS: ZINC OXIDE (12%) INACTIVE INGREDIENTS: WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, PROPANEDIOL, JOJOBA ESTERS, TRIDECYL SALICYLATE, METHLHEPTYL ISOSTEARATE, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE / POLYHYDRIXYSTEARATE/ SEBACATE, NYLON-12, NIACINAMIDE, METHYLPROPANEDIOL, COCO- Caprilát, szilícium-dioxid, az avenkin-tavaszi víz, nátrium-klorid, poligliceril-2 dopolihidroxi-sztearát, caprilyl glikol, biszabolol, alantoin, ORYZA sativa (rizs) BRAN kivonat, lecitin, fenilpropanol, Helianthus annuus (napraforgó) kivonat, tocopheol, rosmarinus officinalis (rozmaring) Levélkivonat, tetraszódium glutamát-diacetát, izostearinsav, 1,2-hexanediol, nátrium-hidroxid.

A száraz foltok és pattanások gyakran (ezek a jerks), amelyek bármilyen kifogást kapnak a pop leállításához, nem tettek meg, amikor ezt a napvédők közül bármelyiket használtam, szóval közel fogok tartani őket A nyár hátralévő részében, és talán az életem többi része?! Ez egy nagy kijelentés, de Dang -, jó dolog.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

HIRDETÉS

Oh, yeah, in case you were wondering how the tinted version compares to Bliss block star (another rock star tinted mineral sunscreen), Avene’s has a dewy finish, while block star is matte. Az Avene is magasabb SPF-vel rendelkezik 50 + -on, összehasonlítva a Star 30 blokkhoz képest. Mindketten nagyszerűek!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Hogyan kezeli a szépség költségvetését?

Hiányzik ezt a gengsztert ma!
Lately, I’ve been listening to podcasts about monetary literacy, as well as consequently, I’ve been believing about exactly how people handle their beauty budgets.

Nemrégiben kijelentettem egy cikkben, hogy átlagosan az államok, a nők havonta 313 dollárt költenek, valamint a srác 244 dollárt költenek a szépségápolási termékekre. Nem igazán meglepődtem ezekben az összegekben, de pontosan meglátogatom, hogyan lehet egyszerűen menni, ha olyan helyeken vásárolsz, mint a Sephora.

HIRDETÉS

Bárki, megpróbálok jobban célszerűen lenni az általam vásárolt szépségápolási termékekkel, valamint így veszem a költségeim szokásaimat. Észrevettem, hogy három dolgot csinálok:

1. Helyezze vissza, majd vegye fel az extrákat

Amikor elfogyottam valamit, megyek be Sephorához vagy célpontba egy újratöltésre, és amíg ott vagyok, általában néhány további dolgot veszek fel, amelyek eredetileg nem voltak eredetileg a Yolo óta.

2. Stressz vásárlás

Ha volt egy durva napom, olyan szépségápolási termékeket vásárolok, amelyek általában nem a kívánságlistámon vannak, néhány azonnali kielégítésre.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

3. Eladás Vásárlás

Ó ISTENEM. Ez az achilles sarok. Ha sok terméket kapok az eladásra, akkor nincs szükségem a feledésre, még akkor is, ha olyan dolgokra van szükségem, amelyeket technikailag nem kell.

Hiszem, hogy havonta egy sor szépségköltségvetési tervet készítek, de tudod … van valami azoknak a beírt szépségnek, amikor szükségem van egy felvételre. Sóhaj.

Kíváncsi vagyok, hogy pontosan megértsem, hogyan kezeli a szépségkeretét.

HIRDETÉS

Tetszik, inkább csak akkor vásárolsz sminket, ha elfogy valamit? Or do you have a set monthly budget plan for beauty products, as well as you pick up whatever you’re fancying at the moment? Vagy te vagy az a fajta személy, aki vásárol a termékeket egy szeszélyes? Hadd értem meg a megjegyzéseket.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Saturday Surfing, July 18, 2020

Hi there as well as delighted Saturday! look what I discovered on my desk this morning — a surprise work of art by the Coywolf.

There’s nothing like starting off the weekend with a bright burst of strong colors, right?

HIRDETÉS

We’re tilling the dry, rocky California dirt, grading with huge heavy rakes as well as moving huge honkin’ rocks around the front “yard” today (IS IT ever going to END?), as well as tomorrow we’re heading to my parents’ home in Union City to have a socially distanced picnic in their backyard. We’re going to bring our camp-style 5-gallon container porta-potty thingy (yay…), camp chairs as well as camp table, as well as bring some chips as well as drinks. I’m looking ahead to the drive. Actually, I’m just looking ahead to doing anything at this point.

HIRDETÉS

És veled mi van? Whatcha as much as this weekend?

Teens are utilizing masks as well as makeup to look like grandmas so they can get alcohol… as well as yes, it’s a thing on social media.

When sci-fi as well as fantasy film makeup is done so well that you can’t even acknowledge the actors.

One-step eye makeup looks!

Makeup artists vow by these drugstore products, all of which are under $20 each.

Clarisonic is going out of service as well as selling off their staying stock for 50% off.

Everything you truly requirement to understand about niacinamide

A guide to skin care as well as makeup when you’re using a mask.

What are ceramides, as well as why you may want to add them to your skin care routine.

This mani/pedi set includes all of the fundamentals — nail polish, nail polish remover, WAX FOR YOUR TOE HAIR…

Just in situation you wished to match your nail polish to your coffee order!

Random fun truth of the day: the largest bottle of perfume in the world is in Croatia.

Virtually travel to far off locations with the scents of these travel-inspired perfumes.

I like this look.

Things you can make with your hair to appear a lot more youthful; aki tudta?

Because I undoubtedly requirement to add a lot more things to my TJ’s desire list.

Why does this look so great to me?!

I never was able to see these pics.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Karen

Fedeztél fel bármilyen típusú módosításokat a varázsarakkal az erdő nyakában?

Hiányozni fogja ezt a helyet!
Olyan sok változás. hatalmas is. A legközelebbi Ulta áruház San Rafaelben van / volt néhány mérföldre délre tőlem, és csak az autópályán haladtunk 101 utolsó hétvégén, amikor láttam, hogy a bolt leállt, úgy tűnik, véglegesen. Hatalmas “zárt” jelzések voltak az ablakokban. Cue csillogó könnyek.

Annyira büszkélkedek, mivel kihasználtam, hogy órákat töltsek körülötte a helyszínen, mielőtt előtte. Fantasztikus hajszálkategóriájuk volt a hajszálak, valamint a tervező termékek a magasabb végponttól a költségvetésig. Az egyik előnyben részesített dolog, amit meg kell tennem a hajlított címkéket …

HIRDETÉS

Oh, as well as the other day I got an email from SpaceNK stating that my close-by store in Larkspur is closing as well.

Néhány évvel ezelőtt egy találkozó-és-üdvözölve
Néhány évvel ezelőtt egy eseményt csináltam velük, valamint lágy területem van az áruházhoz, valamint a végtelenül kedves, valamint a jól tájékozott sminkművészek, akik ott dolgoznak. Tényleg sajnálatos, hogy látni őket!

Az én előnyben részesített dolog az volt, hogy játsszon a Byredo parfüm megjelenítésével. Mindegyik illatot olyan, mint minden illatú, mindegyiküket, mindannyian, mindegyiküket a testemen, remélve, hogy egy új parfümöt találnék, mint sokkal több, mint a cigány víz (de a végén, Mindig tetszett a cigány víz a legtöbb; go figura).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

As for Sephora, the closest one to me at vintage Oaks right here in Novato has been shut down for months. Mint, valójában felszállt, így nem is tudsz rettenetelni az ablakokkal. Hiszem, hogy az utolsó alkalom, hogy ebben a boltban január vagy február volt. Néhány dolgot vásároltam Sephora-ból, mert akkor azonban nem lépett be egy fizikai Sephora áruházba, hosszú, míg … megkérdőjelezem, hogy mit néznek ki most a tesztelők nélkül. Megrémítenék, hogy megérintsem semmit? Őrült számomra, hogy hiszek minden alkalommal, amikor Sephora székben ültem, míg a sminkes művész megmutatta nekem egy új terméket, vagy új technikát tanított nekem.

Like I said, great deals of huge charm (and other) store modifications out this way.

HIRDETÉS

Mit szólnál az erdő nyakában? Pontosan hogyan viselkedik a báj (és a nem szépség) kiskereskedelmi üzlet, amely eddig megváltozott ebben az évben, ahol vagy?

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

3 suggestions for using Red Eyeshadow (and a 20-Minute makeup Look)

I may or may not be in my pajamas, FYI.
Fall-inspired look, TAKE TWO.

I believe this one’s a bit better in terms of vibe to the Thanksgiving baking accouterments I discovered at Michael’s the other day… much more fall, as well as less summer, with shimmery reddish copper lids, bronze cheeks as well as nude-beige lips.

HIRDETÉS

I used it to the bakery the other day… The bakery in my kitchen, THAT IS! had this on while trying to work out the pumpkin/pecan cupcake circumstance (yes, this is a thing I’m working on). In a nutshell, I believe I discovered a great balance between a spicy pumpkin cupcake, as well as brown sugar pecans, however that’s a story for one more time…

As for this look, right here are some things you may discover useful when using reddish copper eyeshadow, or truly any type of shadows with red tones:

1. Full-coverage foundations make a big difference

Megértesz engem; I like to wear as bit as possible in terms of base products, however whenever I try to do very little foundation/concealer that integrates any type of kind of copper, coppery red or red eyeshadow, I look tired, untidy as well as juuuuust not jobb. Babe, if you’ve got anything remotely red happening on your lids, then opt for full-coverage foundation. A full-coverage base balances with the red eyeshadow’s POW! extremely nicely, methinks.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

2. Tightline with a black liner

You requirement something like a black liner to add a visible “break” or barrier between your red eyeshadow as well as the whites of your eyes; otherwise, it can look kinda “off.” If black seems as well severe for you, try a dark brown.

3. Do your eye makeup first

Miért? since you want absolutely NO red beneath your lower lash line, as well as you’ll want to totally eliminate it before doing your base. Then, after you clean up, apply a concealer. I’m typically team “Skip the Under-Eye Concealer,” however in this case, I’m thoroughly on board, because, again, it can look strange if you avoid it.

Oh, hai, autumn makeup!
Spending time with one of my blush faves, MAC Gingerly
Makeup I’m using in this look!

I’m using the coppery red (in the middle) mixed with the golden bronze.

A megjelenésben használt smink

Skin: Kahina providing charm Prickly Pear Seed Oil (the foundation as well as concealer I’m using are full-coverage matte as well as dry out my skin, so I utilize this extremely rich deal with oil to tons up my skin with wetness beforehand.)

Base: Juvia’s location I Am Magic Velvety Matte foundation in Tangier 520 (matte with an ultra flat finish! You’ll like this if you’ve got oily skin, however it can be rather drying on my combo skin, like particularly on my cheeks), Juvia’s location Concealers in 14 as well as 19 (mixed together)

Cheeks: MAC Gingerly Blush

Lips: MAC Whirl Lip Pencil with MAC velvet Teddy Lipstick

Eyes: MAC Bare research study paint Pot (base), Viseart Libertine combination (copper as well as gold shades on lids), MAC structure eyeshadow (crease), Cargo black eyeliner, IT Cosmetics Superhero Mascara, It Cosmetics Brow Power pencil

HIRDETÉS

I hope this influences you to wear copper or something coppery red sometime! Seriously, copper can be surprisingly wearable.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as appeal blog Mascot, Vol. 640

Glamour-Puss. Díva. “Ez macska.” A lapok nem csak trendrter. Kitty Supermodeling Savant volt, egy macska divat ikon, valamint a Kitty Tartozékok Kingpin.

But Rosie is no slouch when it pertains to feline style, as well as she’s been feelin’ herself lately. Mint tudod, sokkal inkább tudatosan orientáltabb, mint a fülek. Az asztrofizikában, a matematikában, a biológiában, a mechanikus mérnökökben, a mechanikus mérnökökben, más tudományágakban tartja, de valaha is figyelembe véve, hogy elkezdte dolgozni a fülek, az LLC, az LLC, ő már kiterjesztette a horizontokat Kitty modellezésbe.

HIRDETÉS

Dr. Rosie

Last week she 3D printed this solid gold digital calculator pendant so she can do her calculations on her walk.

Az egyetlen dolog az, hogy a bling a nemkívánatos érdeklődést vonzza a macska ne’er-do-wells, mint a megszakító magán Rosie megfigyelt rejtőzködés alatt egy teherautó …

HIRDETÉS

Nem, hogy aggódja a biztonságát. Úgy értem, fekete övje van Kitty Krav Maga-ban.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Január 2022 Könyvlista

Szia, barátom! Remélem, mindent a végén jó, és hogy ezen a héten jól kezelték Önt.

Másnap a hétfői szavazás során Tisha a következő kérdést kérte a megjegyzésekben:

HIRDETÉS

BTW, mit olvassz? Meghaltam, hogy a kezem egy jó könyv, hangzik, mint a szórakozás!

A múlt hónapban sok nagy fikciót olvastam. Kedvencem a csokorból “Klara és a Sun” volt Kazuo Ishiguro. Ez a sci-fi, de nem olyan, hogy olyan idegenek magukban foglalják, akik megsemmisítik a földet vagy a szuperhősöket, akik megmentik az univerzumot a gyilkos kígyókból a világűrből.

Ez egy csendes története egy robot társa és tizenéves díja, és azt szemlélteti, hogy mit jelent a szeretet és az ember. Napok Miután befejeztem az utolsó oldalt, továbbra is gondoltam a történetre, és a szívem ugyanakkor nehéz és reménykedett.

Sigh … Nem vagyok kész a gépek felemelkedésére, ember.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Mégis, szerettem. Ez az egyik legjobb könyv, amit években olvastam.

Nemrégiben felfedeztem, hogy a Reese Witherspoon (Yup, a színésznő) könyvklub, mint az Oprah könyvklubja. Minden olyan könyv, amit eddig ajánlott, élveztem. Januárban befejeztem …

“A csillagok adományozója” Jojo Moyes

Elkezdtem ezt egy ideig, de leállítottam az olvasást, amikor ijesztő volt a főszereplőkért, könyvtárosokért, akik lóháton haladnak a Kentucky-hegység messzire a depresszió alatt. Nem tudtam elvenni, és szükség volt egy szünetre. Annyira örülök, hogy befejeztem ezt a könyvet. Ez a barátságról és a rugalmasságról szól, és a nők közötti kapcsolatok szépek.

“Mina Lee utolsó története”, Nancy Jooyoun Kim

Ez a rejtély egy olyan koreai nőről szól, aki Los Angelesbe költözik a 80-as években és lányában, és a múlt és a jelen között oda-vissza, ahogy a történet kibontakozik. Meg kellett kényszerítenem magam, hogy lefeküdjem az ágy előtt! Ez az egyik olyan könyv, amelyet könnyen el tudna olvasni a fedelet.

“A Henna Művész”, Alka Joshi

Egy másik oldal Turner! It’s set in 1950’s India, and it’s about a woman trying to make it on her own in a world where there aren’t a lot of opportunities. Ismét nem tudtam letenni.

Ez a Reese Witherspoon tudja, hogyan válasszon néhány jó könyvet.

Én is olvastam egy pár nem fikciós könyveket is. “Painless Grammar,” by Rebecca Elliott, is written for kids, but it’s a fun refresher on basics of the English Language. I also delighted in “The easy Filipino Cookbook,” by Roline Casper, and I can’t wait to try some of her recipes.

HIRDETÉS

What’ve you been reading lately?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Beauty Hacks

This is a listing of charm related “hacks” – just tips as well as tricks that are inexpensive, as well as perhaps a little unconventional. There are all things I use on a regular basis that have been practical to my charm routine – I hope you get some new ideas!

Note that I’ve gleaned some of these ideas from various online sources over the years, as well as some I’ve dreamed up myself.

Clear cellophane tape – to remove flaky skin from my face!  No amount of AHA or exfoliation can get rid of 100% of flaky skin during the winter months on me (especially around my nose area).  This quick little trick has helped foundations to apply smoothly even if my skin wasn’t perfect initially.  Make sure to get the glossy cellophane tape, not the magic (matte) tape, as the glossy tape is slightly much more tacky as well as will pick up more.  I just get it from the dollar store so it’s not super high quality as well as it’s not crazy sticky like packing tape or duct tape.  Do a test patch to make sure your skin can tolerate this.

Translucent loose face powder – as eyelash primer.  Dust a light coating of loose face powder onto bare lashes, after curling them as well as just before applying mascara.  Then apply mascara on top as usual.  This acts as a lash primer to assist bulk up the lashes to add volume.  I prefer loose powder over pressed powder since there are less binding ingredients with loose powder, so there is less possibility of getting clumpy lashes.

Pressed face powder – in a pinch, use your existing pressed face powder as your eye shadow transition shade.  I do this often whenever I’m travelling to save space in my makeup bag.  To take it a step further, you can likewise purchase a face powder a shade or 2 darker than your skin tone to use as a deeper transition shade.  Usually this is much less costly per gram than buying an eye shadow (and it might double up as a bronzer).

Toilet paper – instead of facial tissue.  I use TP to wipe brushes between blending, or to clean product off my fingers when using primers or spot concealing. Toilet paper is preferable over facial tissue paper as they’re the perfect size for brushes, as well as with everyday usage, less wasteful as well as less costly.  I likewise use it to blot my foundation of excess oils just before applying my finishing powder. I experimented with several brands before I arrived at the optimal one: Charmin Ultra strong – it is the least linty as well as most tear resistant as well as absorbent of all the ones I’ve tried.

Photo courtesy of wikihow
Spatula – for applying moisturizer to my back. Igen! I discovered this only recently when my back was getting super itchy as well as I just might not reach to apply moisturizer. So like a Primate establishing tools, I sought out a gadget that would assist me reach my back. Enter the Betty Crocker silicone spatula ($2 Dollarama). This is the perfect tool for applying moisturizer since it doesn`t take in any type of of the lotion, as well as the flexible material mimics that of a hand. There is a bit of a discovering curve to using a mirror to guide in the application, however not having an itchy dry back is totally worth it!

Do you have any type of beautyhacks? Kérlek oszd meg!

Ossza meg ezt:
Részvény

Kattintson ide, hogy küldjön e-mailt egy jó barátnak (új ablakban nyílik)
Kattintson ide a Pinterest megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Twitter megosztásához (új ablakban nyílik meg)
Kattintson ide a Tumblr megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Kattintson a Reddit megosztásához (új ablakban nyílik meg)

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Project focus 10: Guerlain lingerie De Peau BBAlert: I’m experiencing some technical difficulties today with my user ID. all of my comments on blogs are going into their spam comment boxes. I can only “like” a post however none of my comments are displaying. Please check in your comment spam folder to see if there may be…
January 25, 2016In “Beauty”

Hudson’s Bay Beauty: Becca, Burberry & Vincent LongoI don’t even need to discuss myself. Vettem sminket. Rengeteg. Hudson’s Bay is Canada’s primary department store – we often just call it “The Bay”. Az amerikai egyenértéke Macy lenne. It carries all the core cosmetics brands typically discovered in department stores: Clinique, Clarins, Shiseido, Lancome,…
Január 27, 2016 “szépség”

What’s in my makeup bag”What’s in my makeup bag” is a popular youtube / blog topic, it’s fascinating to see what other people discover to be so necessary that they need to bring it with them at all times. Here’s the makeup bag I bring in my purse: What’s inside – it’s nothing exciting: I just don’t…
March 9, 2015In “Beauty”

Két összetevő Smokey Red-bronz szemek | Teljesen hordható és nem őrült!

Minden Mac Teddy, amit valaha is tulajdonítottam, úgy néz ki, mint ez! (Sweatshirt: Köszönöm, hogy barátom volt)
Kaphatok egy WHOOP-WHOOP-t az én pálcáimból, akik viseltek Mac Teddy-t a NUBBS NUBS-hez?!

Tegnap tegnap használtam ezt a tiny, apró csonkot, és nem tudtam segíteni, de nevetni, mert ez a rodeo sokszor voltam. Csiszolom és őrölöm ezt a ceruzát, amíg egy nap, megnézem és rájöttem, “Ó! Valószínűleg hamarosan ki kell cserélnem, mert két ujjal alig tudok lógni. Ha ha ha ha!

HIRDETÉS

MAC Teddy liner is a rockstar for a multitude of reasons (LET ME count THE WAYS), but one standout for me is how well it layers with copper and red eyeshadows. Hogy bronzolt barna csak réz és piros árnyalatú.

Megtarthatja az egyszerű peasy cém squeeze-y-t, ha a csíkozást és / vagy a vízvonalakat Teddy-vel, majd a réz vagy a vörös árnyékát söpörje a fedélen.

Or, optionally, you can do what I affectionately refer to as “sandwiching,” which is when you layer Teddy underneath and on top of a shadow for a smokey eye. Azt hiszem, ez egy biztos módja annak, hogy még a legrosszabb színeket hordozzák.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Az árnyék, amit itt viselek, a Mac tűziút a szobát (az új üdülési gyűjteménytől), és ez egy egyenes piros. On its own, it’s borderline bananas, but layered with Teddy it magically transforms the look into a wearable daytime smokey eye.

Indítsa el a fedélzeten lévő teddy réteget az ujjával, mielőtt egy kis tűziút a szobát (vagy bármely más piros csillogó árnyékot) közvetlenül a tetején. Ezután Buff a kedvenc szemhéjfesték kefével, hogy tegye ki a széleket.

HIRDETÉS

Befejezés azáltal, hogy bélés a lash és a Waterlines Moar Teddy, és ne felejtsd el a szempillaspirálodat!

Blanche, Dorothy, Rose vagy Sophia?
Smink viselt ebben a megjelenésben

Alap: Mac Studio Fix folyadék NC42-ben Mace Mac Strobe krémmel Pinklite, Estee Lauder 24hr Contrealer közepes mélyen

Arc: homokóra sugárzó bronz fény bronzer és diffúz hőt elpirul

Ajkak: Mac szubkultúra Lipliner Nuxe ajakbalzsamával

EYES: urban Decay Brow Beater in Neutral Brown, MAC clear Brow Set, Laura Mercier Caviar Mascara, MAC Firewerk the room eyeshadow, MAC Teddy liner

Ruházat: Itt van a pulóverem!

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Legfrissebb fellebbezés Laplista, március 11, 2022!

hullámok napokra
1. Minta elhagyja a kondicionálót

Alacsony kulcsú vagyok az utóbbi időben, amikor a végeim úgy éreztem, mint a szalma, ezért zipeltem Ulta-hoz, hogy néhány dolgot kapjon a minta, a hajszálak a színésznő Tracee Ellis Ross, amely különösen a kurva.

Először is a közepes súlyú kilépési kondicionáló cső volt. Én is felhasználtam, és a hullámos hajam szereti! Ez gazdag, valamint hidratáló, és talán ez egy olyan érintés, mint az intenzív, mivel hajlamos arra, hogy kinyújtja a hullámaimat, így egyenesen úgy tűnik, de nem bánom. A Dainty Honeysuckle illat egyetért velem, és szeretem, hogy ilyen hatalmas palackot kapsz az árért.

HIRDETÉS

2. Minta Könnyű kondicionáló

Ez megduplázódik, mint egy puszta kondicionáló, valamint egy együttmosás! Ez a pontos finom lonc illat, mint a többi minta termék, valamint a 13 uncia palack hatalmas. Tegnap este használtam, mint egy együttmosó, valamint a hajam annyira tiszta volt. Nincsenek szilikonok! SZERELEM.

3. Minta utazási méret Medium kondicionáló

Ennek az utazási méretű változatát megemlítettem, hogy biztos vagyok benne, hogy tetszik, mielőtt egy teljes méretű palackot követel. Anywho, ez gazdagabb a könnyű kondicionálóhoz képest. Tetszik. A hajam puha, valamint hidratált.

4. Minta utazási méret hidratációs sampon

Bájos. Hidratálás azonban nem nehéz, és a hajam úgy érezte, tiszta, és puha utána.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

5. Bumble & Bumble fodrászok kimutathatatlan olaj Ultra gazdag próba készlet sampon, kondicionáló, valamint hialuronikus kezelőolaj

HAVER. like I said, I’m on a objective to rectify this dry hair sitch, so this fell into my basket in situation the products from Pattern didn’t work out. Még nem próbáltam meg, de sok éve felhasználtam a 20-as években, valamint a 30-as években, valamint a hajam mindig szerette. Hamarosan megyek egy utazáson, valamint én csak ezt hozhatom velem.

6. Dermalogica Travel Méret Elnöki olaj

Szintén a közelgő utazásomért, mivel szükségem van egy utazásbarát smink eltávolítóra. Ezt a napot használtam, és tetszett.

Re: InnerSense

Volt néhány kitűnő megjegyzés a látogató e.d. A haj márkájában inersense a megjegyzésekben tegnap, így ha gondolkodsz a vonalról, akkor érdemes átugrani a gyors véleményét. köszönöm neked, e.d.!

Úgy döntöttem, hogy meghoztam semmit a InnerSense-től, de ha már rajongó vagy, az egész vonal jelenleg 20% ​​kedvezmény az interneten a fellebbezési hősökön. Nincs szükség kódra.

Vicces tény! A fellebbezési hősök a Novato városomban alapulnak.

Egy utolsó dolog…

Connor ma este az első táncba megy. Her institution is holding a father-daughter dance, as well as El Hub will be her date! Tegnap este, amikor felkészültünk az ágyra, elmagyaráztuk, mi történik a táncban: pontosan, hogy a dátumod felveszi magát, elmondja a szüleinek, hogy a kijárási tündér, az autók és a teherautó ajtaját megnyitják tánc és így tovább. Annyira örülök, hogy képes lesz arra, hogy az apjával nagyon első táncra menjen. Csak hinni, hogy egy valódi dátummal megy, hogy egy kicsit elszakadok, lol!

HIRDETÉS

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

P.S. TGIF!