Archives February 2023

Unsung Smink Heroes: Chanel Mat Taupe Dope! Chanel Stylo Yeux vízálló hosszú élettartamú szemceruza a mat Taupe

Mi egy nem sminkhős? Számomra ez egy általában alulértékelt Smink Morsel, egy hosszú távú gyűjtőtermék, amely a rengeteg sminkes rajongók radarképernyője alatt rohant, de rutinszerűen sziklázza a világomat. A hosszú távú, Unsung Heroes sorozat néhány kedvencem.

Ki vagyok én? Mit csináltál Karen-vel? Mi történik velem? Nem értem, miért – hogy néhány más villanó egység vállalja-e a testemet – azonban egyfajta transzformációs pillanat van a szemceruza ideális, különösen a barna szemceruza.

Actually, I do understand why… Lately, whenever I look in a mirror, I feel like my eyes look even a lot more exhausted than usual, as well as black liner makes it worse. Ironikus módon használtam, hogy majdnem kizárólag fekete bélés, valamint tetszett.

HIRDETÉS

Aztán találtam sötétbarna Mac kávét.

Az elme fújt.

Pontosan kitöltötte azt a követelményt, hogy a fekete bélések tele vannak – vastagabb lash bázis, nagyobb megjelenésű fedél, amely meghatározza a szemem alakját – azonban nem néz ki keményen.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Szóval … csak rájöttem, hogy még könnyebb árnyalatok, mint barna, mint a Taupe, olyan dolgozni tud ez is. valamint Taupe. Van. Kábítószer.

Hihetetlenül, mint ezzel a 33 dolláros béléssel a Chanel Le Stylo Yeux vonal, mely mat Taupe, amely – meglepetés! – Matte Taupe. like MAC Coffee, it doesn’t have red undertones, however it’s somewhat lighter as well as less gray.

Amikor szűk vonalra, valamint a lash vonalak mentén viselem, mindent megteszek – meghatározza a szemem, és a szempillák vastagabbá teszik stb. – Azonban ez még kevésbé extrém, mint a sötétbarna.

Évek óta Pooh-Poohed a barna bélés használatának fogalmát, mivel azt hittem, hogy fárasztó (“Miért viseljen barna, ha fekete lesz?”), Mindazonáltal most kapom meg. most már tudom.

Nem ismételten Chrissy Teigan-ig (egy kicsit elfogyott vele), de a sminkjét a cravings szakácskönyvében, gyakran használ egy világosbarna vagy taupe bélést, valamint annál többet nézek Képeit a könyvben, annál többet láthatok, miért működik a Mat Taupe ilyen jól. Lágyan határozza meg a szemet anélkül, hogy bármilyen szélsőséges vonalat állít elő.

I Dunno Ha valaha próbáltál egy Taupe bélés vagy egy világosbarna, de azt hiszem, különösen ez a Chanel, mivel jó.

HIRDETÉS

Viva La Taupe Liner!

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Egy póni mese a Mia szépség Tony nyakkendő …

Kindasorta megszállott …
Ha lenne az innováció, hogy megtalálja az összes fekete hajú elasztikát, amely eltűnik az éterbe, akkor már a Missions Missions-t, valamint alapvetően nyeri meg az életet.

Hova mennek?!

HIRDETÉS

Az utolsó enyém csak a közelmúltban eltűnt (Hogyan? Miért?), Szóval vettem egy csomagot jó, upless elasztikát a vastag hajra, valamint a lány … Ugh. Ne csináld. Könnyen megszakadnak, jobbra csúsznak a lófaroktól, és lényegében a dióféléket minden alkalommal viseljem.

But, on the glass-half-full side, they led me to rediscover my like for the Mia beauty Tony Ties, which are SO GREAT!

A program a macska nő szeretne a leopárd nyomtatásokat. Természetesen. LOL!

Ettől kezdve beszéltem ezekről korábban, de azt hiszem, hogy érdemes még többet említeni, mivel biztonságosan megőrizhetik a pónisaileket a kocogás, valamint nem hagyják el a gyűrődést a hajadban.

Oh, as well as they don’t provide me headaches, like I get from specific other hair elastics. Bónusz: Még karkötőként is viselheted őket, ha akarod.

HIRDETÉS

A különböző színekben hat csomag, valamint az imádnivaló nyomatok 3,99 dollár. Most már a leopárdom van a hajamban, és sokkal boldogabb vagyok.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Vasárnap lapokkal a macska, smink és fellebbezés Blog Mascot, Vol. 472

Amint az ajtó kinyílt, a lapok, mint egy rakéta! This morning he was over the moon to be going for his walk ideal before dawn, because, as you know, cats are crepuscular, and they get extra fired up at dusk and dawn.

Nagyszerűen is indult. Tavasszal volt a lépcsőn. Első dolog, amit a sarok körül volt a kedvenc bambusz növényéhez, majd megduplázódott vissza, mint egy cica, és felkapta a lépcsőket a közös terület felé a füves knoll felé, ahol szereti a füvön.

HIRDETÉS

A dolgok finomak voltak, amíg … Szent szar! Ugyanaz a hosszú hajú tabby interloper megjelent! Mindketten felnézett, és ott volt, csendben élvezte minket, mint a Kitty Krueger a 13. században.

Tabs freaked-the-eff out! Mewling, tail puffed, hissing, haunches raised, and the other cat just stood there for a long time, but then he bolted at full speed and tried to flank Tabs to get around behind him.

A lapok nem voltak. A másik macskán tartotta a szemét, mint egy piros teherautó aláhúzását.

Itt volt egy jó régimódi macska.

Végül a másik macska leereszkedett és elhúzódott.

HIRDETÉS

Szerencsés neki, ahogy a lapok azt mondják.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Kereskedő Joe hack! A Waldorf-Y tonhal saláta mediterrán stílusú saláta készlet (5 perces étkezés)

kapott 5 percet, valamint egy rumbly hasi?
Volt ez ebédre ma, Ó, én dunno … a második alkalommal ezen a héten! Ez sós, édes, ízletes, gyors, és alig van bármilyen típusú aprítás. Ez az egészséges csavar az én Waldorf saláta, amely jellemzően alma, szőlő, valamint mayo. valamint néhány esetben csirke.

Általában enni az egészet egy ülésen, de talán kétoldalú saláta.

HIRDETÉS

Hogyan csinálom?

Hálás vagyok, hogy megkérdezte!

Kezdek egy táskával Trader Joe ökológiai mediterrán stílusú saláta (előfordulhat, hogy ezt a Gnocchi Hack-ből szem előtt tartom), majd félretettem a vörösvörös bor vinaigrette-t, valamint hozzáadom az öko-barátok felét egy tálba, együtt A többi kiemelés magában foglalja – a pörkölt csicseriborsó, a flatbread, a szárított paradicsom, valamint a feta sajt.

(Bag up the rest of the greens, as well as save for one more meal.)

Ezt követően én mosoda, valamint száraz néhány szőlő, valamint vágja fel őket. Vagy néhány esetben csak az egészet hagyom, amikor nagyon lusta / éhes vagyok. Teljesen annyira, mint te!

Ezután nyitottam, és a tonhal egy doboz …

FIGYELMEZTETÉS: Ha bitállatok vannak, amelyek őrültek a házban a házban, röviden szünetet tartanak, miközben elveszítik az elméjüket.

Ha nem a tonhalba, akkor lehet helyettesíteni valamit, mint valami más, mint apróra vágott vagy aprított csirke, vagy néhány darab szeletelt pulyka vagy kereskedő Joe rozmaring sonka. Vagy szalonna. Vagy néhány konzerv csicseriborsó vagy bab a vegetáriánusok a házban.

Most add hozzá a vinaigrettet, valamint keverjük össze.

HIRDETÉS

Végül? Felfal!

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Mac Pink Hearts Glitter | Jobb, mint a Photoshop

Mac retro matt rúzs, hogy Matte szeretettel az ajkaimon. és csillog.
A másik napon lefedtem, hogy mi a szépség / divatvilág felhívja a “tökéletlenségeket” – az arcomon lévő szeplők, az akne hegek az arcomon, a csirke pox ajándék a homlokom közepén, amikor három voltam – nagy Ol ‘Szív alakú csillogás Mac-ből, és tudod, mi történt velem?

Ezt úgy kellene csinálnunk, mint mindig. Csavaros arccal és photoshop. Ez sokkal így van hűtő.

HIRDETÉS

Tekintse meg eléggé, ezek a csillogó szívek, amelyek még sokkal epikusak személyesen, egy döbbenetes munkát végeznek a bőrömre. Egész nap viseltem őket, anélkül, hogy ragasztó nélkül (csak a tipikus alapjaim és por tetején) viseltem, és csak két szív esett le.

Szó szerint számolva le a másodpercet, amíg felkerestem a TJ-be, mint ez …

És könnyű keverni (mint például, mert nincs keverés)

HIRDETÉS

Teljesen meg kell tennünk ezt. Te le?!

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Helló Tokióból! Shiseido online bőrápolás (és a vásárlási ajándékot) elérhető augusztus 27-én

Konichiwa!
“Hello Tokióból!” mondja a táskám.

Um … Bárcsak azt mondtam, hogy ott van Tokióból. Instead, I’m waving to you over the interwebz from my cluttered hallway while holding this Shiseido hey there Toyko tote.

HIRDETÉS

A nyomtatás aranyos karakterei emlékeztetnek az ázsiai boltban lévő gumiszerű cukorkákról.

Ooh! – Mi van, ha a tote jött az őszibarack gumiszerű gyűrűvel! Szuper lenne.

Ez egy online exkluzív ajándék-vétele elérhető most a Shiseido weboldalán, és megkapja, és egy bőrápolási mintavevő, amely extra nagy mintavételi méretű, minden 75 dolláros vásárlást (az ajándékkészletek kivételével).

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Négy bőrápoló készlet közül választhat (de csak az egyik Tote). Van egy sor finom vonalak, egy másik a fényesítés, az egyik a sötét foltok elhalványulása, és egy sor tiszta bőr.

Aranyos!
A legtöbb Shiseido terméke elérhető a weboldalukon, így sok közül választhat. Egy dolog, amit használok, és a szeretet az ibuki gyors fix köde ($ 25). Ez egy beállítási spray, hogy a zsíros bőrt ellenőrizze.

Én is szeretem az arcukat és a test fényvédőjét – az egyik a kék üvegben. Ez könnyű, nem ragadós, és jól fényképez.

Azt hiszem, a lash curler is nagyon jó.

The Ibuki smart filtering Smoother ($23), Synchro Skin foundation in golden 5 ($45) and Facial Cottono ($10)

Valójában néhány új shiseido terméket tesztelek ideálisak. A Synchro Skin Alapítványt ($ 45) használom, amely olajmentes alapítvány, fényvédővel és szivattyúalkalmazással, és a legsötétebb árnyalatú, arany homokot használom.

Ma reggel egy kicsit az arcomra helyeztem, hogy lássam, hogyan ül a bőrön, és úgy érzi, és könnyűnek tűnik, ami ezekben a napokban vagyok.

Én is megpróbálom az Ibuki Smart szűrést simább ($ 23), amelyet az arcomon viselek.

Ó! – Bourgie pillanat. A népszerű Shiseido arc pamut. This huge pack of 165 sheets is $10, which is expensive for a bunch of disposable cotton pads, but I’ve been dying to try them because they’re meant to be supernaturally soft and moisturizing, too.

Szükségesek? Valószínűleg nem … de megváltoztathatom a dallamomat, ha jóak.

Anyway, the tote and skin care sampler are available ideal meow on the Shiseido web site through August 27th, if you’re interested.

HIRDETÉS

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

P.S. TGIF !!!!

Makeup as well as beauty blog Monday Poll, Vol. 559

Let’s do this, babe!

Szóval … mi a hétfői szavazás?

Kiváló kérdés! It isn’t, contrary to its name, an actual poll, like with bit clicky buttons. It’s just a listing of five more or less random concerns I’ve been publishing on this blog every Monday morning for the past quadrillion years (since 2007). Szeretem a válaszokat olvasni, és segíti, hogy segítsen nekem a héten, hogy nagyszerűen kezdjem.

1. Goofy or serious?

G o o f y.

2. Hella sharp Instagram brows OR hella sharp Instagram contour? (Oh, as well as “neither” is not an option. You’ve gotta pick one.)

Ough… I have to go with the brows, even though I’ll look OTT, since Instagram contour on me is even more OTT. (Hint: ever seen a genuine life Skeletor?)

HIRDETÉS

3. Matte red lipstick or false lashes?

Azta. OK, since my lashes are thin right now, as well as I don’t want to danger accidentally pulling them out while taking off the falsies, I’ll pick matte the red lipstick…even though getting those edges crisp as well as even is a pain in the @ss.

4. What are you having for lunch today?

One of those Trader Joe’s cheese pizzas with the cauliflower crust. (They taste like genuine pizza, I swear!)

5. Something on your desk?

The Revlon cream shadow combination I got at Ulta last week.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

If it ain’t broke…

I sat down to put on my makeup yesterday as well as did a radiant bronze BECCA-inspired look for the fifth day in a row.

This got me believing about signature looks, one of which I obviously have at the moment… Do you ever believe about having a signature look, or do you have one meow? I’m all for evolving as well as altering (particularly this year, since one of my “themes” for 2019 is embracing change), however if I already understand what works for me, why not stay with it a while? So many style icons do it, so why can’t we routine folk? Ariana Grande’s got her high pony. Anna Wintour’s been using that exact same helmet bob for years, as well as my customer saint of coolness, Stevie Nicks, has been rocking the whole boho-witchy thing since the dawn of time!

Do you ever believe about adopting a signature look? contrary to prominent belief (a.k.a. Tabs), mine would NOT be crazy cowlicks as well as doubtful brows. If I were to stake insurance claim to one right now, it would be bronze as well as radiant a la J. Lo!

A barátságos közösségi szépségfüggő,

HIRDETÉS

Karen

P.S. aggodalomra ad okot! Itt van másolni / beilleszteni a válaszokat egy megjegyzésben. majd beszélünk.

1. Goofy or serious?
2. Instagram brows OR Instagram contour (and “neither” is not an option; you’ve gotta pick one)?
3. Matte red lipstick or false lashes?
4. What are you having for lunch today?
5. Something on your desk?

Az új városi bomlást laza pornak van ecsõje, amelynek kényelme van, mit kell enni a zöldségével, és zavarja a gyantázást

egy új módja annak, hogy laza legyen a városi bomlással
Valaha átugorsz laza port, mert nem akarsz kiugrani egy extra ecset körül az érintőképernyők számára?

If so, I feel you… Also, urban Decay’s new $34 ultimate brush Off setting Powder might be of interest.

HIRDETÉS

Hozd a kefét YA-val

It comes with a synthetic flat-top kabuki brush attached to the lid, which makes it easy to dust a little on whenever and wherever you want.

A mellékelt kefe
Ez egy demi-matt laza por, hogy beállítsa a sminket, elmosódott pórusokat és elnyelje az olajat, és ragyogjon, és most elérhető az UD számlálóknál és online öt kegyetlen árnyalatú – univerzális áttetsző, média, közepes, mély és sötét.

Öt árnyalatban kapható
Új dolgokról beszélünk … Nos, új nekem és a hasm!

Bolthouse Salsa Ranch dressing is MAGIC. Felkaptam a célpontot, és most rabja vagyok.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Egy finom, egészséges snack
Vicces számomra, hogy ezt “Salsa Ranch” nevezik, mert nem fűszeres. Olyan, mint a legjobb ezer sziget és a tanya keveréke – egy kicsit tangy, egy kicsit édes és nagyon ízletes!

Szeretem a bolthouse kötszereket, mert joghurtból készülnek, és következésképpen kevésbé kalorikusan sűrűek, mint a legtöbb krémes kötszer, ezért ennek következtében tonna tonna, amit bármilyen zöldséggel csinálok. (Ez delish, snap borsó!)

Ha olyan extra motivációt használhat, hogy enni a veggies, akkor szükséged van arra, amit Connor hívnak “a rózsaszín ranch-öltözködést” az életedben.

Oké, szóval volt egy nagy felső ajakviasza …

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a “STACH WITERING, míg a vízvezetékek a földalatti vízszivárgásnál dolgoznak az első udvarban. There’s a significant chance you’ll have low-grade anxiety because you don’t know if the plumbers will have to break open the concrete to access the leaky pipe, thereby causing the budget to skyrocket, and you could also end up with a sinkhole A garázs alatt …

Mondanom sem kell, hogy az idegeimet tavaly pénteken lőtték, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy a hajam többszörös szürke volt, mint a 24 órás időszakban.

Tehát újra megmagyarázom: ne vigyázz semmit, ha valami ilyesmi történik az első udvarban!

Ez azt mondta, hogy valami lame oknál fogva azt gondoltam, hogy jó ötlet lenne, és annyira zavarta, hogy véletlenül leereszkedtem egy bőrből a felső ajkamon, miközben gyantáztam.

Pozitív megjegyzésben rájöttem, hogy a kettős viselet alapja nagyon jól felborul.

Dagnabbit!
Az UD végső kefét viselem univerzális áttetsző, az UD meztelen méz paletta a szemem és a Laura Mercier friss rúzs az ajkaimon.
Ma viselek … nem tűnik túl rossznak, ha nem mutatom ki!

HIRDETÉS

(Most nézed a felső ajkamra, ugye? Lol!)

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Ma próbáltam egy új technikát!

You guys, you already know that I’m a big fan of layering primers and using different primers to address different concerns and certain areas of my skin. Nos, megpróbáltam egy új layering technikát ma, és én vagyok a “Lovin” az eredmények.

Általában egy olyan primerrel kezdődtem, amelynek egy kicsit finom csillaga van a ragyogáshoz és a sugárzáshoz, akkor a réteget egy nehezebb feladat pórusos bélyegzőt a tetején sima, de ma megfordítottam a megrendelést. Először a Pore-homályos alapozót elvégeztem (meg kell adnod, hogy sminkre kell töltenie a primeret egy próbálkozáshoz), majd a csillogó csillogó Becca háttérvilágítás a tetején.

HIRDETÉS

SZERETET. A bőröm sima volt, és figyelembe véve, hogy a pórusfoltos primer tetején lévő csillogó primert alkalmaztam (amely mindent lefelé mutat), még mindig sugárzó és ragyogó és természetesnek tűnt, még akkor is, ha a tetején alapítottam az alapítványomat Pontosan a megjelenés, amit mindig próbálok kapni.

HIRDETÉS

Próbáld ki valamikor! Azt hiszem, tetszik az eredmények.

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Saturday Surfing, September 29th, 2018

Hello, friend. jó reggel! only two more sleeps till October. That’s just crazy to me.

So I was outside watering the plants on my deck this morning, a.k.a. the woman Sanctuary, as well as I’m trying to figure out what the heck I’m gonna do keeping that area later this autumn as well as winter… The plants are still hanging on, however they won’t be much longer.

HIRDETÉS

Every summertime I plant a rich bit cat-safe garden back there (it’s on the deck off my bedroom, which is above the deck that has the Tabby Command Center), as well as every year I just let the plants slowly wither with the winter, mainly since I don’t hang out much on the deck when it’s cold, not that it truly gets THAT chilly in the Bay Area, however still… chilly sufficient to not want to be out there.

But it’s type of depressing when I open my bedroom curtains around Christmas as well as see a lot of sad, dead foliage, so perhaps if I jooj-ed it up with some autumn as well as winter plants, I’d be inspired sufficient to vigyázz rájuk? I dunno… I don’t understand anything about gardening in winter. perhaps I should begin with a winter test garden with just three or four plants? Mit gondolsz? I understand there are a lot of gals right here on MBB who are kindred spirits with ‘ze plants. Please halp.

Hmm… While I contemplate botany as well as breakfast, right here are some articles to get you going on this lovely Caturday.

HIRDETÉS

Cats & makeup Sweatshirt ??

$42

Vásárolj most

Makeup is a full-body, 360-degree thing when makeup artists prepare celebs for the stage or red carpet. Not only do artists have to think about their clients’ faces, however likewise their arms, necks as well as feet!

Most American guy don’t wear makeup, however that may be changing, as more as well as more guy look at makeup as well as beauty as part of “self care.”

Dust off your old pink velour tracksuit (the one you used everywhere in 1999), since Juicy Couture’s coming out with a new makeup line.

NYX just introduced a library of beauty how-to videos called Masterclass, where you can discover from market artists like Patrick Ta (he does makeup for Gigi Hadid; I’ve been complying with his career since forever!), in addition to prominent YouTube influencers.

Why is dating app Bumble releasing a skin care line? perhaps their reasons are similar to 7-Eleven’s. many big business that previously didn’t have any type of ties to the fashion or cosmetics worlds are coming out with their own beauty products or working together with beauty brands.

I’m totally not a nail art person (I’m so poor at it, unless it’s basic), however I believe I have the skills to handle this Sharpie manicure.

Photography stalwart Canon’s latest printer does a lot of great things, however most importantly, IT prints OUT nail ART.

A Swedish grocery chain just released a fragrance that smells like rotten milk… Eau du no thanks!

Do you like surprises? If you do, you may like the new secret kits Sephora is releasing for the holidays.

—–> preferred story of the week

If you merged foundation with tinted moisturizer, you’d get this.

Sephora as well as Ulta’s fight for the $48.3 billion makeup industry…

The history behind Sephora as well as Ulta in the us as well as their continuous battle for customers

ÉLVEZD

Nope, I’m not crying.

Gyönyörű. On repeat at the moment.

HIRDETÉS

Viszlát később!

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen