Archives March 2023

Készüljön fel velem: egy Chanel téli smink néz ki

Hello, ez a dolog? Igen? Nem? Igen? Azt hiszem, látom a piros pontot …

Ez egy kicsit furcsa forgatás volt ez a videó, mert … nem tette a sminket a bütyök előtt hosszú ideig, valamint meg kellett emlékeznie kellett az összes kis technikai / titkos mókus részleteiről, mint az Ön orrlyukak, mielőtt bekapcsolod a bütyöket a renegade boogerek óta …

HIRDETÉS

Hé, csak tartsa igazi!

Tehát ez egy chanel téli smink nézés – semmi sem is fantasztikus, de egy kicsit francier, mint viselem, hogy csak hideg a kanapén. Ezüstös kék szemet csináltam egy puha finom szárnyú, rózsaszín arccal, valamint meztelen ajkakkal.

A videó teljesen informális, és néhány részre ragasztottam. Ez nem egy bemutató, de ha bármilyen aggálya van, amit tettem, megütötte a megjegyzéseket.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Smink, amit a videóban használok

NARS PRO-PRIME SMUGE VESZÉLYES EYEHADOW BASE

A Browvo kondicionáló szemöldökészítője

Chanel Architectronic Eyeshadow paletta

Guerlain terrakotta 4 évszakos bronz a barna

Chanel Stylo Yeux vízálló szemceruza 88 Noir intenzív

Chanel Calligraphie de Chanel Longwear Intense Cream Eyeliner

Homokóra eltűnt zökkenőmentes felületi alapozó bot a bézsban

Nars Soft Matte Teljes titokzók Macadamiában (szem alatt), valamint a gyömbér (arc, valamint az álla)

Nars fény fényvisszaverő porlasztópor

Mac Mineralize SkinFinish természetes közepes aranyban

Chanel Rouge fellebbezés fényes hihetetlenül meztelenül

Chanel Joues kontrastast por blush a hyperfresh

A körmökön a Le Vernis bársony köröm színét használom rózsaszín gumiban

Használtam, hogy érezzem ezt, különösen, ha a videó előtt ülök a bütyök előtt, mindent meg kellett tennem, amit a smink tökéletesen meg kellett tennie, de megértette, mi? Az élet történik. Ez nem a legjobb smink megjelenés, de ez resestikus számomra, és azt, amit most viselek. Nincs többé türelmem, hogy három különböző barna árnyalatú legyen a gyűrődésben, csak a város körüli feladatok futtatásához. Ez csak egy alapvető pillantás, amely azt képviseli, amit most szeretem, ami kissé polírozott smink, amely nem is részt vesz.

HIRDETÉS

Mint mindig, köszönöm neked nézni, barátom! hamarosan beszélünk.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Fringe előnyei?

Megbeszéled az El Hub-ot
Mi a frufru? Egy friss szegély mindig úgy tűnik, mint a válasz mindenre, ugye?

Meggyőztem, hogy van egy jelenség, az úgynevezett “Hair Amnesia”, valamint magában foglalja a frufru. Nem tudom pontosan megmondani, hogy milyen sokszor néztem a hajamra, és gondoltam, “Ó, szükségem van egy változásra. Bangokat kell kapnom. Ez egy nagyszerű ötlet. ”

HIRDETÉS

De a valóságban, soha nem igazán működik, lol!

Annyira szerencsés vagy, ha kihúzhatod a frufru, akkor haj engem?

HIRDETÉS

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Vásárolj most

Smink, valamint a fellebbviteli blog hétfői szavazás, vol. 444

What to wear, what to wear…
You may be wondering, “So what in tarnation is this Monday Poll thing anyway!?”

Well, it isn’t precisely a poll. It’s a lot more of a regularly evolving (devolving?), somewhat random listing of concerns I’ve been putting out to visitors every Monday morning for the past nine (!) years. (It’s like a kickstart for your brain.) I’ve always took pleasure in reading your answers in the comments, as well as I hope you take pleasure in reading mine.

1. pick one: partner denim or jeggings?

Jeggings for sure.

Stretchy jeggings, ideally.

HIRDETÉS

Dark stretchy jeggings.

OK, those are all of my requirements.

2. have you ever done a photoshoot?

I do them all the time for the blog, kind of, as well as I did one a long time back at a Neutrogena event. There was a expert photographer, as well as there were even props. There was a guitar as well as a cowboy hat, as well as I keep in mind trying to get up in the mix however feeling so awkward…

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

It’s one thing to take photos of yourself when you’re both the professional photographer as well as the subject, however it’s something else completely when somebody else is behind the cam taking photos of you.

I just felt truly uncomfortable as well as had no concept what to do or where to put my hands or exactly how to turn…

I wished to be the person behind the camera, instead of in front of the camera.

3. Camouflage: a do or a don’t?

Weirdly enough, I believe this is a do.

I am guilty of using camo. I type of like it in little doses, like a pair of camo pants, for example, as well as then a black tee shirt as well as black pants. Or jeans, a white tee shirt as well as a camo jacket.

But head-to-toe camo? No, I don’t do that.

4. With whom would you rather hang out — King Kong or Frankenstein?

This is a extremely hard question, since with Frankenstein you might frighten a lot of people, as well as that would bring me some odd sense of delight, however I would most likely select to hang out with King Kong, since then we might get to different vantage points that I’ve never seen before, like I might hang out on his shoulder, as well as we might climb to the top of the Transamerica building.

That would be truly effing cool.

5. Metallics or mattes?

Again, extremely hard question…

I’m going to opt for my gut as well as state mattes.

Deep breath in, deep breath out. Ismétlés.

Hello, Monday!

I hope that your day is a productive one, as well as I hope you’re feeling good. I likewise hope that your nails are painted. Mine aren’t at the moment, however they will be by the end of the day.

Have a great one, my friend.

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

HIRDETÉS

Karen

P.S. Itt van az aggodalmak a másoláshoz, valamint a paszta …

1. pick one: partner denim or jeggings?
2. have you ever done a photoshoot?
3. Camouflage: a do or a don’t?
4. With whom would you rather hang out — King Kong or Frankenstein?
5. Metallics or mattes?

A legegyszerűbb szem néz ki, hogy kiegészíti a legőrültebb ajak színek

face ajak káta a “hoochie”
Ez valószínűleg nagyon furcsa, de ahogy éjszaka ágyban fekszem, becsukom a szememet, és gondolok arra, hogy mi a smink, amit a következő napon akarok viselni. Gondolok az egyes színekre, termékekre és technikákra, amelyeket szeretnék használni …

Van-e valaki más? csak én? Dang it!

HIRDETÉS

Néha egy igazán szórakoztató ajak színt fogok viselni, hogy viseljek, de nehezen gondolok arra, hogy mit viseljen a szememben, ami nem ütközik vele. Szerencsés nekem – és talán te – én jöttem fel a legegyszerűbb szemmel nézd meg ott, ami bármilyen színt választ, amit gondolhatsz, mint a fényes lila!

A másik csodálatos dolog ez a trükk, hogy szinte bárhol megtalálhatja a színeket. Fogadok $ 50-et (e-mailt küldhet nekem a venmo nevemért), hogy már két színe van, mint ezek a gyűjteményedben.

A Morphe 35o palettát csak azért használtam, mert azt hiszem, a paletta mattes a legjobb! Egy közepes tónusú matt semleges barna és sötétebb matt semleges barna, amire szüksége van, és mit jelezek semleges, hogy sem az egyik sem túl meleg vagy csodálatos tónusú, ezért úgy dönt, hogy bármilyen árnyékot visel az ajkán.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

A Mac 217-es keverési ecsettel vagy valami hasonló (szinte minden márka valami hasonló), keverje össze a könnyebb barna árnyékot a fedélen és a gyűrődésen keresztül.

Szeretem a színeket a szemem sarkán túl húzni, hogy a szemem sokkal hosszúkás, de úgy érzi, ingyenes, hogy olyan formát hozzon létre, amely megfelel Önnek.

Ahhoz, hogy füstöljön ki, csak egy apró bit, ugyanazt a színt és ugyanazt az ecsetet használja, futtassa a színt az alsó lash vonal mentén.

Itt hagyom, amikor csak valami fényt akarok, és egyszerűen, de sok időt adok hozzá egy kicsit sokkal mélyebbre. A sötétebb árnyalat és ugyanazon ecset használata keverje össze a külső V.

És ott van – szó szerint – ez a szemhéjára. Ez általában hízelgő! És itt megállíthatsz, vagy bizonyos béléshez tarthatod.

Normally, I’m a winged liner gal, but today I just wanted to smudge a little Laura Geller INKcredible liner in Blackbird along the lash line to make my lashes appear a little thicker.

Ez a következő lépés opcionális, de számomra, apró egér-y szemekkel szeretem használni egy meztelen szemceruza, és ma a becsületes fellebbezést használtam a szemet nyitott szemmel a vízvonalon, hogy a szemem csak egy kicsit nagyobb legyen és sokkal ébrenbb.

HIRDETÉS

Ahhoz, hogy befejezze a dolgokat, pop a túlságosan jobb, mint a szex szempillaspirál, és te jó, mint az arany!

Plap on bármilyen ajak színét a szíved vágyakozik, és teljesen meg fogsz húzódni együtt, függetlenül attól, hogy mit választasz!

Loreal rúzs a “Jennifer meztelen”
A testbolt ajakbélés a “Rosy Red” -ben
Csak kíváncsi, mi a kedvenced a fal színe?

Egy séta az elektromos sugárútra

I Kinda vágy karácsonyi fények egy év alatt. Úgy érzi, engem?

Apa, anya, Sassy elvárja hölgy, valamint az én testvérem a szüleim otthonában az Union Cityben

HIRDETÉS

Néhány ember megy ki a karácsonyi fényekkel az Union City, Kalifornia.

HIRDETÉS

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Teljes, bolyhos szemöldöke csak néhány swipes távol van ezzel a technikával

“Backcombing” vagy fogmosás a homlokszőrszálak gabonájával szemben, egy homlok gél, amely némileg könnyebb, mint a hajszínem, bolyhos, ugyanakkor nagyon jól meghatározott szemöldök.

Sok szerencsét a trükknek, aki megpróbálja prinizni a tubus a homokóra homlokkötő gél meleg barna ki a T. Rex Claw, mivel egy világban fájt! Én csak 5’1 “lehet, de ez a nő feisty, és érzései vannak erről a gélről (az összes nagyszerűek”, mert ez tényleg a legjobb az imo).

HIRDETÉS

Teljes smink bontás

Eyes – Mac Youngster Eye Shadow (Crease), Mac Goldmine szemhéjfesték (kevert fiatal, valamint a fedeletek), Mac Prep + Prime 24/7 Szembázis, Mac további méretű vízálló szempillaspirál, Metropolitan Decay Double Team Speciális hatás Színes szempillaspirál a Gonzo-ban (vízvezeték, valamint lash vonal)

Arc – Nars Velvet Matte Skin Sor Tint Szent Mortize A Mac Deal-val összekeverve a C5-ben, valamint a Becca háttérvilágítással (Alapítvány) Mac Mineralize SkinFinish természetes közepén

Cheeks — hourglass fantastic nude blush buffed out with Chanel Les Beiges healthy sheer glow in No. 40

Ajkak – Metropolitan bomlás alelnöke meztelenül

HIRDETÉS

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

P.S. TGIF!

És ő van!

A Bit Coywolfunk már többé nem. Valóban volt idő, amikor egy takaróra helyeztem, és fotókat készítettek róla, miközben ült, és elkapta volna őket? Most meg kell üldözném ezt a gyermeket, hogy megragadja a pár lövés!

HIRDETÉS

Most már körülbelül 10 hónapos, és sok napja van a Xylophone zenéje játszik, újra felújítja és csinálja a csecsemőköpenyét a játékterületen belül, amikor nem a csecsemő mögötti szőnyegmezőkkel jár.

HIRDETÉS

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Revlon Colorstay ™ crème szemhéjfestés rúgott nekem a #makeupeFoarders módba

Revlon Colorstay ™ crème szemhéjfesték
Lány, a harc annyira valóságos. These Revlon ColorStay™ Crème Eyeshadows kicked me into #makeuphoarders mode genuine quick since they look, feel as well as blend A great deal like MAC paint Pots. A fedélen (amelyek szárazak), egész idő alatt is tartanak. Csakúgy, mint csak 7,99 dollár, mi?!

Revlon még elrejtette a tiszta a sapkát, amelyet valóban nem használok … de szeretem, hogy ott van. Ez rendkívül James Bond.

HIRDETÉS

Top: 705, 710, 740, 755 és 760

710-et használok a fedélzetemben, valamint 205-ben a fedél közepén, valamint az alsó lash vonalon
Tehát ezek hűvösek, különösen a gyors, puszta színű rétegek, valamint a csillogó rétegek esetében. 12 színben kaphatók, valamint eddig megpróbáltam egy marékot.

Ők puszta.

TISZTA.

Hadd mondjam el, hogy egy személy sokkal több idő, mert fontos. TISZTA!

Van egy rejtett ecset!

A hasonló krém árnyékokhoz képest a sokkal költségesebb vonalakból, mint például a Mac és az előnyök, ezek kevésbé pigmentáltak; az biztos. Azt mondanám, mintha a félig pigmentáltak, de nem hiszem, hogy ez egy szegény dolog, amit ebben az esetben.

Úgy értem, ezek a legszélesebbek a csillogó gyors mosodai, valamint a szín. Ez az, amit ők, valamint fantasztikusak erre. Amikor minden, amit akarsz, egy kicsit (megfizethető) csillogó, valamint ragyog, tökéletesek.

HIRDETÉS

Használom őket a Quickie úgy néz ki, mint az alkalmazások, valamint összekeverik őket az ujjaimmal a fedélen. Aztán megcsípem a szempilláimat, néhány szempillaspirálra, valamint ez az.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Mennyibe kerül a szappan és dicsőség rúgás a semleges palettacsomagba?

Meg akarom rúgni ezekkel a szappannal és dicsőség árnyékával.
Kilenc csillám és matt van a 20 dolláros rúgásba a SOAP és dicsőség semleges szemhéjfesték-palettájába, amelyek közül a “rúgások” közelebb kerülnek a könnyű instep csapokhoz, mint a kórusos királynő nagy rúgása.

Ez a paletta rengeteg dolog van, beleértve a mindennapi hűvös hangok bevétét is. Valójában a hűvös hangok miért akartam kipróbálni.

HIRDETÉS

Először is, bár, mielőtt eljutnunk … SOAP & Glory teszi smink most? aki tudta??

I think it’s a relatively recent development, but yeah, they moved beyond the realm of body products and now have a pretty extensive makeup line, with lots of lip products (so many lipsticks!), a sprinkling of foundation and face powder, highlighters ( Természetesen), elpirul és pár szemhéjárnyaló palettát. Az egyik semleges.

Swatch nekem!
Az árnyékok nagy része a 10-es paletta sovány hűvös, így ha tetszik a neutrálisok egy csókot hűvös szürke vagy taupe, ez lehet a paletta az Ön számára. Miután kitört egy párszor, bár összességében … azt hiszem, ez a paletta tényleg túl hűvös, tónusos.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Én dunno … Nem vagyok biztos benne, hogyan érzem magam a hűvös szürke árnyalatokról. Valami, ami nem ült velem. Normally, I like the contrast of cool shadows on warm skin, but in this case I feel like it’s a little jarring.

Nos, hát. Azt hiszem, nem nyerhetsz minden, Karen-t (bár a #makeuphoarder bennem tényleg akarsz!).

Cuddly csupaszul viselek a gyűrődésemben, a rózsaszín-a-kicsit a belső fedelet, az egerek a külső helyettesben, és Spookstar a lash vonalon.

De csak azért, mert a színek nem igazán dolgoznak nekem, nem jelenti azt, hogy nem hiszem, hogy a semleges rúgás egy jó paletta a mindennapi megjelenéshez. Ha ezeket az árnyékokat viseli egy színtelen primer tetején, mint a NARS PRO-Prime, a rúgások lesznek jaunty.

Ne feledje, hogy nem lesznek rockette-stílusú magas rúgások, de néha a hellow egy hétköznapon akarsz.

Igen, még mindig húzza le a szombat éjszakai drámát is, de sok munkát fog tenni. El kell állítanod, hogy először egy krém árnyékot alkalmazol az alatta, majd alkalmazza az árnyékokat nedves kefével, hogy növelje a pigmentet. Then, if you really want to go bold, you’ll have to apply several layers.

Vannak más paletták, amelyek hasonló hangokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az azonos vagy alacsonyabb árpontot, mint a L’Oreal Color Riche La Palette 2, ami 19,99 $, vagy akár a Maybelline City Minis paletta Brunch neutriger, amely 9,99 dollár.

De néha a dráma nem az, amit akarsz.

A semleges rúgás nagyon jó üzlet, és az árnyékai könnyen keveredhetnek. Nagyon kevés fallout is van (a teljesítmény emlékeztet engem Loracra), és még nagy matt átmeneti árnyalatot is kapsz. Ez egy hűvös tónusú Taupe, és úgy keveredik, mint egy álom.

HIRDETÉS

Javasoltam ezt a palettát hölgyeknek és férfiaknak, akik rendkívül hűvös, tónusú mindennapi szempalettát keresnek, kissé puszta árnyékokkal és erős szürke / taupe témával. Jelenleg kizárólag ULTA boltokban rúgja meg.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Mi volt a sok legutóbbi Charm Diy kalandja, és hogyan kiderült?

Néhány hétvégén az első alkalommal színeztem a hajam … Én Dunno? tíz év?

Ez már egy ideje.

HIRDETÉS

A rekordért még mindig nem az én sok kedvencem? tevékenység, és ez nem távolról, mint a szalonba, és még mindig úgy érezte, hogy valamiféle rendetlen (még van néhány festékfestés az egyik mellékhelyiség falán, és természetesen festett, yaaaay), de én voltam Keresés a módok megmentésére, hogy megmentse a kis pénzt, és a színem otthona újra látszólagos választás volt.

Az előnyök oszlopában nem kell semmilyen találkozót csinálnom, mert megtehetem, amikor csak akarom?, Ami hatalmas, jelentős plusz. Szeretem azt a tényt, hogy megtehetem, amikor Connor egy napot vesz, és csak befejezte vele.

Továbbá, a hajam színe rutinja most már nem különösebben érintett, ezért úgy gondolom, hogy kezelni kell. Demi-állandó színt használok, amely fokozatosan elhalványul, így úgy érzem, hogy kevésbé esélye van arra, hogy három hónapig csíkos narancssárga hajjal végződjenek. Csak nagyon próbálok lefedni a szürke, és nagyon közel vagyok a természetes hajszínemhez, így semmi sem túl extrém.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Now, if I were trying to lighten my hair or do some kind of amazing highlights or an ombre effect, then I wouldn’t even attempt a diy route without doing a lot much more research and planning, because I can see something like that going Nagyon, nagyon rossz. Lol.

Mindazonáltal a szín rendben van – egy kicsit sötétebb, mint korábban szoktam, de tudod, most működik. Egy ideig megteszem, és megnézem, hogyan érzem magam hat hónap alatt.

HIRDETÉS

És veled mi van? Mi volt a sok legutóbbi Charm Diy kalandja, és hogyan kiderült?

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen