Archives January 2023

Kevyn Aucoin az olvadt ajak színét egy csodálatos fém szájhoz

a Kevyn aukoin olvadt ajakszínek, 30 dollár
Képzeld el, hogy egy maroknyi kalóz kincses aranyat olvad (mert aki nem rendelkezik néhány tartalék arany doubloons a ház körül?! szoba.

Ez az, amit a Kevyn Aucoin olvadt ajak színei úgy néznek ki, mint a pout.

HIRDETÉS

Hat árnyalat van, valamint 30 dollár mindegyike a hosszú távú vonalban.

Ők drága … de ez jellemző Kevyn Aucoin számára.

Bronz
Ajak színek. Nem akarok telefonálni ezeket a folyékony rúzsokat, mivel nem rendelkeznek olyan folyékony rúzsnak, ahol úgy érzik, hogy olyan, mintha az ajkaidra reteszeltek volna, és az összes nedvességet szopogatják tőlük.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

De nem akarok telefonnal hívni őket sem, hiszen sokkal inkább olyan, mint egy félúton egy fényes fényesség és folyékony rúzs között.

Megpróbáltál már korábban a Nars ajkasok? Ezek emlékeztetnek rájuk.

Rózsaszínű
Egy dolog, amit igazán tetszik, hogy mindannyian viszonylag másnak tűnnek, ellentétben sok fémes ajak színű vonalakkal, ahol a privát árnyalatok sokkal többé-kevésbé hasonlítanak egymásra.

Ezek szintén teljes védelem, valamint eléggé meredt pigmentált. Ők valóban úgy néz ki, mint a saját színek. Ha valaha is álmodott a titán-színezett ajkakról, a lány, Kevyn kapta Chu fedett.

Réz
A Technikai Osztályban a nem ragadós, közepes súlyú képlet nem szétvágott, valamint nem, úgy tűnik, hogy nincs hűvös gyümölcsös vagy virágos vállalat történik.

Szén
A gyöngyszemek ugyanúgy nem dolgoznak ki az ajkaimba, ezért az ajkaim gyors előrejelzésének ütése 10 évig (ami nagymértékű fém ajaktermékek), ezek gyakorlatilag visszafordulnak az óra. Majdnem. Különösen a könnyebb árnyalatok, mint a réz, valamint a megnövekedett arany, ami a fave.

Titán
Mivel a színek elhasználódnak a program körülbelül három óra (adj vagy vegye be), egyenletesen elhalványulnak, miközben elkerülik az összes kislányos pelyheket, amelyeket a fém rúzsok olyan gyakran ragaszkodnak.

Arany
Ha azonban tudnám, akkor a képletet egy kicsit kevésbé szárítom (bár az ajk balzsamos réteggel kezdődik), valamint a szenet, a legsötétebb színt, hiszen sok a wrangling tartsd meg a helyén.

Ezenkívül igazán tetszik ezek! Természetesen nézd meg a megnövekedett arany, valamint a réz, ha tudsz. Úgy tűnik, hogy a leginkább hordozhatóak.

HIRDETÉS

De bronz is szórakoztató.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Meghan Markle Smink Moments

ah … Szeretem a tiszta sminkkefék szagait.
Hiya, ya cutie patootie egy nagy ol ‘zsákmány!

Biztos vagyok benne, hogy szeretem a tiszta sminkkefék illatát. Emlékeztetnek arra, hogy az orromat egy dicsőségesen bolyhos macskákba temesítem … Csak egy milliószor említem ezt, de hiányoztam az ecsetmosásról az utóbbi időben (szó szerint nem emlékszem az utolsó alkalommal, amikor mélyen tisztítottam őket), és én Csak azért jött, mert 1) nem voltam sok sminket, és 2), amikor a napi napközben sminket viseltem, olyan termékeket használtam, amelyeket az ujjaimmal tudok alkalmazni.

HIRDETÉS

Egyrészt az ewww, bruttó kefék; on the other, I’ve discovered some neat things that only take a minute or two to use (more on my latest finds in a second).

Anywho … végül parkoltam magam a mosogató előtt, és mosottam a keféket, és most csodálatosan illeszkednek! Emellett először is, inspiráltam, hogy megpróbáljak néhány különböző megjelenést a közeljövőben.

Bárcsak azt mondhatnám, hogy motiváltam, hogy a keféket azonnali és hirtelen szükségtelenné kellett tisztítani Marie Kondo-nak a helyzetemre, de Nah … a hajtóerő volt a pattanás az állaimban! Ez az egyik olyan pattanás, amely rosszabbnak érzi magát, mint amilyennek látszik (a bőrem felszínén csak a bőrem alatt van, ahogy ezt írom), és elriasztja magam, hogy elriasztja magam a rendetlenségtől, sminkkel foglak fedezni; otherwise, I’ll just keep futzing with it, because as much as I hate to admit this…I’m a pimple picker.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Arra számítok, hogy a következő napokban elrejti néhány rejtést, így az ideje, hogy végül tisztítsa meg az átkozott keféket.

Csak megy, hogy megmutassa ya – Néha, amit igazán szüksége van, egy fájdalmas pattanás, hogy megvilágítsa a tüzet a @sss!

Lumene smink a Tar-Ghay-nál
Az elmúlt hónapban könnyű sminkkel érkeztem, és ez egy kis hűvös dolgokra vezetett, mint ez a puszta folyékony alapítvány, folyékony blush, folyékony bronz és lumene (mindezek, amelyek mindegyike megtalálható Cél).

You know how Perricone has their line of no-makeup makeup with the liquid foundation serum, blush and highlighter? Lumene has a similar sheer coverage, fluid consistency, but it’s a little more budget-friendly ($25 for the Lumene foundation versus $60 for Perricone).

Ha egy MEGAN MEGHAN MARGLE pillanat közepén, akkor értékelni fogja, hogy minden szinte szinte észlelhető. Az egyetlen dolog, ami kicsit nyilvánvaló, a kiemelkedő, de úgy gondolom, hogy ez többnyire azért van, mert a gyöngy nem olyan finom, mint valami, mint a Mac Strobe krém – határozottan a minimalista, aki inkább egy puszta, “ő vagy nem ő smink viselése? A lefedettség típusa, és szereti az egyszerűségét az ujjakkal.

A sötét, a bronz, a rózsaszín blush és a rózsaszín kiemelő viselem.

Az utóbbi időben lumene alapítványt viseltem, Bronzer, elpirult és kiemelő az arcomon, amikor meg kell csinálnom az “anya dolgokat” a nyilvános – iskola előtti leesés reggel, játék dátumokat a parkban, Toddler Dance Class – and whenever I’m blending things with my fingers I think to myself, “Maybe one day I’ll be the person who does a full beat glam to go to tiny Toes dance Class, but today is NOT that day.”

A Bronzer, a kiemelő és az egyik elpirul, az alapítvány mindhárom árnyalatával együtt (FYI, az árnyék, amit visel, “sötét”, ami valójában nem a sötét.)
A célpontról beszélve, ma meg kell fejeznie, hogy ma meg kell fejezni az alapvető pólókat, mert az összes szilárd színű pólóem – mindegyikük – apró lyukak klaszterje van a hasi gomb területén, és azt hiszem, ez az, ami azért van A pólók az összes farmerem cipzárral és gombjával támaszkodnak. Csak ezt a közelmúltban fedeztem fel, így alapvetően egy véletlen szellőzőrendszerrel sétáltam a tumalmamon hónapok óta. Komolyan, ki csinálja ezt? Semmi sem vagyok az egyetlen személy, akivel ez történt a Tee ingek történetében.

Különben is, megvan a szemem az univerzális szálból.

HIRDETÉS

Could this be the universe’s way of telling me that I need to quit wearing pants?! Ha ha ha!

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Smink, valamint Charm Blog hétfői szavazás, vol. 572

So…what is the Monday Poll?

Kiváló kérdés! Ez nem, szemben a nevével, a tényleges szavazás, mint a bit Clicky gombok. It’s just a listing of five much more or less random concerns I’ve been publishing on this blog every Monday morning for the past quadrillion years (since 2007). Szeretem a válaszokat olvasni, és segíti, hogy segítsen nekem a héten, hogy nagyszerűen kezdjem.

1. who takes care of your brows?

To quote the excellent De La Soul, “It’s just me, myself as well as I.”

2. If/when you integrate an accent nail into your manicure, which finger do you normally use?

I don’t do accent nails anymore (I choose using all the exact same shade), however when I did, I’d always pick my sound finger, as well as I do it on both hands. To me it always seemed much more balanced that way. I question if anybody available did an accent middle finger. Or an accent thumb?

3. YOU should CHOOSE: would you rather 1) have to walk around with bare feet for a week (no shoes, no socks, no slippers — absolutely nothing. just your ordinary ol’ bare feet on the ground), or 2) have to avoid absolutely ALL teeth-related maintenance for a week (i.e. no brushing of any type of kind, no flossing, no mouthwash, NOTHING)? Note: “Neither” is not a valid option. You have to pick one.

First of all, GROSS. Second, as much as it would kill me, since I’m such a stickler for oral hygiene, I’d choose choice 2… I’d rather have a cool mouth than concern about stepping on a nail or damaged glass.

4. What’s a perfume you’ve used for many years as well as still like to this day?

Estée Lauder Pleasures. My fave back in college!

5. Last thing you stated to someone?

“Go back to sleep, lovie. It’s not time to get up yet.”

Ya discover something new every day

In my case, the last tidbit of understanding had to finish with nail polish. My fingers are lastly painted for the very first time in two weeks, YAY! They’ve been bare for a spell since after I eliminated my last manicure, a peachy pastel by Sally Hansen, I told myself that I’d paint my nails in a few hours, however of program I got distracted, so the few hours turned into a few days, which turned into two weeks…

I course-corrected that on Friday as well as painted my nails a creamy mauve — Sally Hansen Mave-olous, one of the miracle Gel Liners.

No chips so far! It held up well all weekend long, however I believe I’m *almost* prepared to shift gears into something other than a pastel… It feels like time for a change.

HIRDETÉS

What’s the circumstance with your nails today? Are you using a fresh coat?

Have a great rest of your Monday, ‘k?

A barátságos közösségi bájfüggő,

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

HIRDETÉS

Karen

P.S. aggodalomra ad okot! Itt van másolni / beilleszteni a válaszokat egy megjegyzésben. speak with you soon.

1. who takes care of your brows?
2. If/when you integrate an accent nail into your manicure, which finger do you normally use?
3. would you rather 1) have to walk around with bare feet outside for a week (no shoes, no socks, no slippers, absolutely no nothing, just your ordinary ol’ bare feet on the ground), or 2) have to avoid absolutely ALL tooth maintenance for a week (so no tooth brushing, no brushing your teeth with toothpaste on a finger, no flossing, no mouthwash, NOTHING)? By the way, “neither” is not an answer, you have to pick one or the other.
4. What’s a perfume you’ve used for many years as well as still like to this day?
5. Last thing you stated to someone?

Sundays With Tabs the Cat, makeup as well as beauty blog Mascot, Vol. 567

Tabs nem csak az anyag, amely tenger gyümölcsei szerető. Annyira tetszett a hal, hogy meg akarta megérteni. Azt akarta, hogy megértse, hogy van-e megérteni a halakat, mivel annyira tetszett neki.

In fact, among his many careers, he was a sushi chef, a expert bass fisherman as well as bass fishing lure designer, a marine biologist, as well as he likewise starred, of course, in the hit Hollywood superhero movie Aquacat.

HIRDETÉS

Miközben a divatos stílusban, valamint a Novato Egyetemen a tengeri biológiát tanulmányozta, a lapok megalapozták a világ elsődleges Scubcc-t (önálló víz alatti lélegeztető macska gallér), de nem látta a nap fényét (még) Mivel volt valami dráma a Jacques Cousteau birtokával …

HIRDETÉS

Remélhetőleg az egyik ilyen napot ki kell dolgoznunk, mivel forradalmasítja az Undersea Kitty felfedtetést, ahogy megértjük.

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Valaha használsz smink- vagy fellebbezési termékeket, amelyeket nem szeretsz teljesen?

Ez az arc, amikor észreveszed, hogy egy hónapot használsz, hogy csak annyira érzed magad.
Valaha is használsz olyan dolgokat, amiket csak úgy érzi, hogy így van?

Én: Ó, Gosh, igen. Mindent megteszek … és ez a válasz valahogy rosszul érzi magát, mivel ott van olyan nagyszerű dolog, hogy ott van? Miért viseljen semmit, ami nem teljesen megüti az elmédet, ha sok helyen nagy visszatérési politika van?

HIRDETÉS

Ahhoz, hogy azt mondom: “Én dunno …” Ez jellemzően megtörténik, mivel valamit vásároltam egy szeszélyben, miközben nem szépség vásárlást végeztem a Trader Joe vagy a célpont vagy a valahol máshol, és ezután elvesztette az átvételt, úgyhogy később azt hiszem, hogy Nos, tartsa a dolgot, hogy megkapja a pénzem.

Máskor ez azért történik, mert szeretem valamit, ami elegendő ahhoz, hogy megtartsam … Bár soha nem voltam teljesen elrontottam. Csak azt tartom, mint egy robot, amíg a következő hatalmas dolog jön (mert mindig van még egy további hatalmas dolog).

HIRDETÉS

És veled mi van?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

The Chanel Les Beiges natural Eyeshadow combination

You understand when you get something new that you truly like however you want to save it for a special occasion, however then Mother’s Day comes as well as goes, your birthday comes as well as Elmegy, és felismeri, hogy ha folyamatosan vársz egy hatalmas pillanatra, hogy eldobja, akkor csak örökké vársz, úgyhogy valaha is választhatsz, és csak véletlenszerű szerdán használod.

Well, I’ve been saving this stunning neutral eyeshadow combination from Chanel — which is certifiable Karen makeup crack! – Különleges eseményért, mivel csak annyira szép. Csak bámulja, hogy meggyújtja a lusty smink szenvedélyemet …

HIRDETÉS

Megérted a harcot, biztos vagyok benne.

Tehát végül tegnap használtam, és mi volt a különleges alkalom, kérheted?

Válasz: szerda. Szerda volt. Ez minden.

And it was likewise Connor’s very first ballet class of the summer…but the primary reason was just that it was Wednesday.

Egyszer nem voltam annyit, mint a Topknot táncstúdió, fekete jóga nadrág, valamint semmi más, mint a szempillaspirál, a szokásos kávéfuzz a fogaimra. Instead, it felt great to truly wear some makeup — eyeshadow, liner, blush, lipstick, foundation, as well as the whole set as well as caboodle — like I utilized to when I’d rock a full deal with to Target to get a Sürgősségi M & Ms zsák.

HIRDETÉS

Oh, as well as I rediscovered a Chanel cheek/lip coral combo I utilized to wear all the time with Malice blush as well as Creatif liquid lipstick. A korallok jól mennek a meleg arany barnákkal a szemkombinációból (ahogyan a Chanel Mat Taupe bélés ma is használtam).

A barátságos közösségi fellebbezési addtus,

Karen

Fenty charm by Rihanna pro Filt’r Soft Matte Longwear foundation

A bit much more than consumed with this.
Normally, I would recommend caution when hugging total strangers, however if I ever run into Rihanna at the fitness center (I can totes see Riri doing squats) or TJ’s, I’m going to walk as much as that woman as well as provide her the tightest freaking bear hug. I don’t even care if her people jujitsu me as well as take my @ss to the floor. I’ll take that risk! since I want to personally say thanks to her for releasing her new Fenty foundation. I believe it’s life changing. It’s really, really, truly good.

When I heard it would be offered in 40 shades (OMG!), I was like, “OK, Riri, I’m not sure if I totally purchase into the whole star makeup line thing, however I SEE YOU, GURL.” as well as I appreciate what you did. I mean, who releases a foundation in 40 shades? You understand in addition to I do exactly how difficult it is to discover a ideal undertone match, particularly for women as well as gents at the extreme ends of the light/dark spectrum.

HIRDETÉS

So numerous shades…
Then I took it for a test run as well as officially leveled as much as R.S.S. (Rihanna Stalker Status).

Fenty charm pro Filt’r Soft Matte Longwear foundation is a $34 medium-to-full protection liquid foundation that is available in a 1.08-oz. glass bottle with a pump.

Now, can I vent about my new pet peeve? I can’t stand it when foundation leaks out of a pump applicator after I utilize it. It occurs with a great deal of foundation pumps, including this one, I’m unfortunate to say, as well as I’m a grumpy-grump about it since I don’t like wasting product. NOT even A DROP.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Seriously, why can’t business figure out exactly how to stop foundation pumps from leaking?? somebody needs to resolve this pressing issue as well as develop a much better mousetrap. Then, provide me a fat cut of the proceeds, since y’all gonna make millions. Csak mondom.

And so numerous undertones! (Please note the pump with the foundation oozing out of it.)

I wear this foundation in shade 310, which is a bit warm for me, however it’s a quite close match. For reference, I’m a MAC NC42 with dry cheeks as well as an oily T-zone. Occasionally, I likewise break out.

Alkalmazás

After shaking the bottle to mix it up, apply it with a brush, a dampened makeup sponge or your fingers. I like utilizing my fingers since they warm up the liquid, making it much more fluid-like, as well as I can truly manage exactly how much I utilize (rather, exactly how little, because I don’t like to apply a ton of foundation) as well as press the product into my skin.

Ooh! — try mixing equal parts of this with the Fenty primer (one word: excellent), as well as then apply the mix with your fingers. I do that sometimes, too.

Shade 310
Wait for it to dry

It takes about a minute to totally dry down as well as expose this shade’s true color, because, at least on me, it oxidizes a bit (just a very, extremely little).

Soft matte finish

The surface is soft as well as matte like a very subtle satin. It’s not a pearl, as well as it doesn’t shimmer, however it does have much more oomph than a routine matte. I believe it makes skin look like it was just washed, dried as well as kissed by a wonderful makeup angel, #blessed.

Haha!

Wearing shade 310. See exactly how the “after” side looks much more even-toned as well as matte?
Your skin will still look like skin

I can still still see my freckles after utilizing one layer, as well as Julian the pimple is mainly covered, however not totally covered. It starts at medium coverage, which you can likewise develop with extra layers. any type of redness or unevenly pigmented areas are gone. My skin tone looks uniform, my pores look smaller, as well as my fine lines look softer. It produces a smoother canvas, however my skin still appears like skin.

Here’s 310 with a full deal with of Fenty makeup — the primer, concealer, two shimmer match Stix (Yacht Lyfe as well as Rum) as well as the Gloss Bomb.
You can quickly keep building as much as full protection if you utilize two or three layers, however I feel like the foundation starts to lose a few of its wonderful power at that point, since the much more you put on, the much more apparent it looks.

It’s crazy sweat-proof!

It was virtually a sauna right here last weekend. It was really, truly hot, however this foundation still looked totally intact late Saturday afternoon.

Like a pumped-up version of MAC next to Nothing

I believe one more thing I like about this foundation is that it looks so much like MAC next to nothing deal with Colour, which I likewise love. Both of them feel like next to nothing, steer remove of my fine lines, smooth my pores, as well as do the whole “I failed to remember I was using makeup!” dolog.

The major diff between them is that Fenty’s foundation isKözepes-teljes lefedettség, valamint Mac mellett semmi sem megy a puszta és a közepes.

Naná!

HIRDETÉS

Alapvetően rihanna pro filt’r lágy matt longware alapja a sh * t. Nem javasolhatom elég.

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

Budget beauty for $10 or Less: Hask Hair Masks

You’re killing me slowly, Papyrus.
Hooray a költségvetés szépségét! Ebben az új sorozatban az édes találatokról beszélünk, amit 10 vagy annál kevesebbet kaphat.

Srácok! Itt ülök az ujjaimat az én hajam gondolkodásomon keresztül, “Mindez a lágyság 1,99 dollárért. Száz kilencven kilenc fillérek: “Mivel tegnap este egy hask haj maszkot csináltam. Van néhány különböző verziója, és a kókuszolajat használtam. Most a hajam selymes puha, de nem olyan módon, ahogy úgy érzi, mintha a haját szedélyes szilikon rétegben bevonják) … A tangles és csomó eltűnt, és a hajlékonyabb fehér Ramen Noodle Flyaways a hajszálon – ami általában minden szerencsétlen angle you can think of — are relatively tame and smooth and lying in one direction (SAY WHAT?!).

Inaktív összetevők
Aqua / víz / eau, cetearil-alkohol, cetrimónium-klorid, kvaternium-18, gardenia taitensis (monoi) Virágkivonat, kókusz nucifera (kókuszdió) olaj, Linum usitatisimum (linope) vetőmag, vaccinium myrtillus (áfonya) Gyümölcskivonat, glicerin, hidrolizált Kollagén, hidrolizált keratin, pantenil-hidroxi-propil-szteardimónium-klorid, izopropil-palmitát, nátrium-lauroil-zat aminosavak, selyem-aminosavak, nátriumpiaci, tetraszódium EDTA, citromsav, fenoxi-etanol, benzil-alkohol, klórfenézis, etil-hexil-glicerin, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, nátrium-hidroxid, Parfüm / illat

Ha a haja száraz és / vagy némi komoly TLC-ről van szüksége, akkor mindössze 10 perc, valamint a vastag kondicionáló nagyvonalú befejezése. Jelenleg sok “sörényem van (oldali megjegyzés: kérjük, beszéljen ki, hogy apróra vágja egy bobot, mert ez a közelben van.), És körülbelül három felhasználást kapok minden csomagból. Ha megveszi őket a célponton, 1,99 dolláros csomagot (egy kicsit drágább az ULTA-nál: $ 2.99).

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Maaaaaan. Ha Hask ezt eladta ezt a gallon, akkor biztosan tavasszalom. Ez is kegyetlen, és nincs szulfátja, parabének, ftalátja, glutén, alkohol vagy mesterséges színek.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

The MBB Christmas Self-Care To-Do list

write Santa a letter noting all of the things you’re grateful for this Christmas (he’s actually a pretty good listener).

Ölelje meg * mind a pillanatok mind a tökéletlenségét is.

A szeretet és a kedvesség.

Vegyünk néhány mély, lezáró lélegzetet. Lélegezz a szezon illataiban – a fa, a gyömbéres sütemények, a forró csokoládé, a Mac és a sajt főzés a mikrohullámú sütőben … (Igen, Mikrohullámú MAC és sajtszámok.)

Engedje el, hogy bármilyen bűntudat érezzen. Te csináltad a legjobbat, és ez minden, amit tehetsz.

Könnyítse meg az elvárásait.

Beszélj egy sétára a környéken, hogy megcsodálhassa a karácsonyi díszeket.

Kényeztesse magát. A szezon csak évente egyszer jön.

Világítsa meg kedvenc karácsonyi gyertyáját, és szünetet tartson egy percig hallgatni – tényleg hallgatni – a környezetedre.

Csinálj egy egyszerű dolgot, ami garantált, hogy mosolyogjon.Az én esetemben egy sajtos nyaralási filmet néz, festeni a körmöket, sütve valami finom. minden olyan kis dolog, ami örömöt hoz.

Ölítsd meg a macskádat (vagy inkább, hagyd, hogy a macska megölelje, mert mindannyian tudjuk, hogy az ötletüknek kell lennie).

Töltsön el minőségi időt magaddal.

Boldog karácsonyt, barátom! Remélem, fantasztikus nyaralásod van. Csak azt akartam mondani, hogy gyorsan köszönöm a barátságodat, és mindig ott lenni ebben az évben, és emlékeztesem arra, hogy ma is extra kedves legyen magadnak ma.

HIRDETÉS

A karácsony mindig egy nagy mushy golyóvá válik a sajtos goo-hoz (de mi más az új?), És annyi szeretetet küldök neked, a szőrme családjához (Meow), és minden szerencsés ember, akinek az életét érinti .

HIRDETÉS

Nagyon szeretlek,

Karen

Most már (vagy valaha is van) olyan helyen dolgozol, ahol az emberek sok sminket viselnek?

A hivatalos lapok a Cat Industries LLC / Smink és Charm Blog Company Usqual – egy póló póló és fekete szakaszos nadrág
Nem önmagában, és most már most már alaposan megnövekedtem azokon a struktúrában, hogy az élet, de szeretném, ha egy kis időt töltöttem, ahol az emberek öltözöttek a Nines-hez, és mindent kimentek a hajukkal és a sminkkel.

Even when I worked in the city at PG&E, many of my coworkers did the bare minimum, but part of that is California style. A munkahelyek itt jellemzően nagyon alkalmi, mint például a vállalat alkalmi + alkalmi.

HIRDETÉS

Szeretem a “összeilleszteni”, és felöltözve, de, amint azt egyértelműen megmondhatod, hogy a fekete szakaszos nadrág, haha ​​…

This question occurred to me the other day as I was talking to a gal who’d recently moved from nyc to Novato, which is a big change, because this is a sleepy little town compared to metropolis. Leírta, hogy az utóbbi időben újabb munkájához igazodott az új munkájához, és volt az egyetlen személy, aki öltönyt és teljes sminket viselt, és olyan volt, mint: “Nem érted, mindenki, akit New Yorkban tudtam, felöltözött. Teljes smink, mindent. and there were people in that meeting wearing jeans and messy buns!”

Haha! Üdvözöljük az öbölben, ahol az “alkalmi péntek” a hét minden napja.

És veled mi van? Valaha dolgozott valaha, ahol az emberek mindent elmentek a hajukkal, ruhájukkal és sminkkel? és a kapcsolódó kérdés: Valaha dolgozott valahol, ahol egyenruhát kellett viselnie?

HIRDETÉS

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

P.S. T-G-I-F. Így sem viccelsz.