Archives June 2023

A lazy Girl’s Eye Makeup: color in the Crease, color on the lid and a little in the outer corner

holy eye makeup ruts, Batman! Körülbelül egy hónapig voltam. Csak nem akartam lenyomni magam, smink-beszélgetés, vagy a komfort zónámat.

Ez valaha is történik veled?

HIRDETÉS

Tényleg nem voltam kísérletezni az utóbbi időben vagy funky szemhéjfesték elhelyezésével, és nem megyek az extra mérföldre, tudod? – Mint a hamis szempillák alkalmazása, vagy a szemem, a szemem néz ki. Én is szemet smink lusta voltam, más néven tökéletesen kényelmes, ugyanolyan-o, ugyanaz a-O, ami nekem színe a gyűrődésben, színe a fedélen és egy kicsit a külső sarokban.

“… szín a gyűrődésben, színe a fedélen és egy kicsit a külső sarokban.”

– névtelen lusta nő

Természetesen különböző szemhéjfestékeket fogok használni, de sokkal többé-kevésbé ugyanolyan módon helyezem el őket a szememre.

Ez az öreg hűséges szemhéjárnyaló elhelyezés elhelyezése számomra, lol! Szín a gyűrődésben, a színen a fedélen, és egy kicsit a külső sarokban megkapja a munkát. Úgy tűnik, hogy elmélyíti a gyűrődést, ami számít számomra, mert az enyém nem természetesen nagyon mély (a szemem alakja kissé “kapucnis”), és szeretem a szemem, hogy úgy nézzen ki, mintha egy kicsit mélyebbre kerülnének.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

1. Egy közepes tónusos szemhéjfesték a gyűrődésben

Amikor ezt a szemet nézem, ez az, hogy elkezdek, és általában egy matt vagy szatén barna, hogy hamisítsa az árnyékok leesését és a szemem, úgy néz ki, mintha mélyebben állnak.

2. Most egy könnyebb szín a fedélen

Then I’ll pat a lighter color, normally a shimmer, on the “mobile” portion of the lid, which is the part that moves when you blink.

My mobile lid space is limited, but I feel that when I place a lighter shadow on it, it emphasizes what little mobile lid space I’ve got, because the lighter color catches the light and looks closer, or a lot more prominent.

That, and the contrast between the lighter shade on the lid and the darker shade just above it also makes the crease look even deeper.

3. Keverje össze a sötétebb színt a külső sarokba

Az utolsó dolog, amit szeretek csinálni, a sötétebb színt a külső sarkokba keverjük, ami úgy tűnik, hogy felemeli (de ez csak illúzió) a szem külső széle. considering that the edges of my eyes naturally sort of slope downward, often I’ll look sleepy, even on those rare occasions when I’m not. Stratégiailag egy kicsit sötétebb szemhéjfesték elhelyezése a külső sarkokban úgy tűnik, hogy felemeli a szemet, és megállítja ezt.

HIRDETÉS

És veled mi van? Mi a lusta lány szem smink elhelyezése rutin, és most már egy szemmakásáról kreatív módban voltál, vagy bárki más ott van egy rutban?

A barátságos környéki fellebbezési addict,

Karen

Várnád ezeket a furgonokat Disney Princess Sneakers?

Vans Disney Princess Sneakers ($ 59.95 Nordstrom)
Nem, nem fedeztem fel ezeket a Disney Princess-Belected Vans-t (59,95 dollár) a gyermek cipőszakaszában. Felnőtteknek vannak!

IGAZÁBÓL.

HIRDETÉS

Tegnap ebédeltem a nordies-ben, a Cheesecake gyárban (és városnéző helyszíneken) a Mah FAM-val.

Számos jól ismert Disney hercegnőt látok, kivéve Tiana-t a hercegnőtől, valamint a békából (vagy talán csak vakok). Szeretem ezt a filmet …

Viselné ezeket a cipőket? Teljesen lefelé van nyomtatva a nyomtatott cipőknek (igazán használtam az ASPSCA macska kisteherautókat, amikor vettem ezt a képet, Haaaay!), A legvalószínűbb, hogy nem viselném ezeket.

Valószínűleg. Talán.

HIRDETÉS

Szeretem a Disney-t, mindannyian, de teljesen hiányzott a Disney Princess fázis, amikor gyerek voltam. Nem értem, hogy most inkább rajta vagyok.

Várnád ezeket a furgonokat Disney Princess Sneakers?

Igen

Nem

Attól függ…

Eredmények megtekintése

Betöltés …

A barátságos közösségi bájfüggő,

Karen

395

Kedves napló,

Soha nem fogod feltételezni, mi történt! Megyek az egyik dobozos Kitty modellező Mementos-val, amikor felfedeztem egy kincses trovát, amely a régi szerkesztőségből származó fotók modellezője, valamint nyomtatott kampányok dolgoztam. Teljesen nem emlékszem ezekről!

HIRDETÉS

Megyek, és kiválasztom a kedvenceimet, hogy hozzáadjam a portfólióhoz.

I telefonhívom ezt az “érdekelt lépcsők …” Szerezd meg? Mivel néhány lépcsőn állok? Haha.

HIRDETÉS

Ezek valóban a természetes karmaim ebben a következő képen. Nem használok semmilyen karom kiterjesztést.

Nem tetszik, amikor felfedezed a régi kincseket, amelyeket teljesen nem emlékszel? Most meg akarok ásni minden dobozban a házban!

Toodles,
Lapok

Megjegyzés, hogy nyerjen egy $ 50 EGIFT kártyát a Mac-től! (Hétfő végén)

** A Giveaway zárva van **
Ez a giveaway zárva van, és a győztes kapcsolatba került (Gratulálunk, Erin !!!), de ellenőrizze a következő szombaton egy másik Giveaway-nek.

Növelje és ragyogjon, Pal O ‘az enyém. Szép nap lesz!

Tudom, hogy ez a kategória, és a kategóriák a legjobbak.

HIRDETÉS

Hogy megy ma reggel? Ok, film megosztási idő … Láttam egy nagyon jóat az iTunes-on tegnap este Zachariah-nek. Ez egy apokaliptikus thriller a nukleáris háború után. Egy fiatal nő (Margot Robbie) egyedül él a kutyájával a családi gazdaságban egy félreeső, idillikus hegyi völgyben, amely megmentette a sorsát, a körülötte lévő területet, amely most radioaktív pazarlány. Egy nap másik túlélő (Chiwetel Ejiofor) – az egyetlen másik túlélője, amelyet egy nő látott egy év alatt – történik a völgyben, és örült, hogy végül az emberi társaság újra. Elkezdenek egy életet építeni.

Then another dude shows up (Chris Pine, aka Captain Kirk), and BOOM! – Szerelem háromszög, és minden pokol megszakad, haha!

Ez jó. Jó sci-fi.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Más hírekben egy kicsit a szüleim házába menekülök. Remélem, hogy csinálsz valami szórakozást ezen a hétvégén.

HIRDETÉS

Nem hiszem el, hogy majdnem szeptember! Hol ment ez a nyár?

Egy (1) MAC EGIFT kártya, amely 50 dollárt tartalmaz a győztesnek küldött e-mailben (nemzetközi olvasók, akkor választhat, hogy a Paypal helyett 50 dollárt kapjon).

Adja meg az alábbi megjegyzést.

Nyitott az Egyesült Államok és a nemzetközi olvasók számára.

18 vagy annál idősebbnek kell lennie ahhoz, hogy belépjen (vagy egyébként a helyi törvények alapján felnőtt).

A megjegyzések egyáltalán bármilyen lehet, de itt vannak olyan ötletek, ha megragadtad:

Voltál már viselt egy karate gi vagy judogi?

Valami, ami nagyon boldoggá tette ezt a héten?

Ha meg tudná alakítani a három dolgot választásodat, mit lennének?

Vártál már, hogy bármit is eladjon?

Három legszebb hely, amit valaha láttál?

Töltse ki a mondatot: “Ha én vagyok __________ én __________.”

Egy bejegyzés személyenként.

Érvényes e-mail címet kell használnia a győzelemhez.

A Giveaway 2015. augusztus 31-én, hétfőn végződik, 11: 59-kor (csendes-óceáni idő).

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Vasárnap lapokkal a macska, smink és szépség blog Mascot, Vol. Néha 428

Néha tudod, amikor meglátom a tabby-t, és látom, hogy a szeme egy kicsit felháborító, mint egyszer, vagy észrevettem, hogy az egész délután alszik, vagy egy kicsit nyög, mikor Felkapom, és adjak neki egy ölelés, ez akkor fordul elő, hogy a természet kegyetlen.

Mert annyit, amennyire szeretjük a háziállatunkat, és mennyire tisztán és feltétel nélkül szeretnek minket, úgy tűnik, mintha kegyetlen csavarja van, nem? – Hogy nem élnek mindaddig, amíg nem?

HIRDETÉS

A lapok évek óta felkelnek. Azt hiszem, 11-12 között van. Még mindig világhírű Kitty Supermodel, de az öregedés jelei megjelentek. Úgy tűnt, mint egy hirtelen egy nap, a szeme nem volt olyan fényes, mint korábban, és elkezdte a Nappingot (és több Kitty modellezési munkát végzett), mint korábban.

Még mindig olyan főnök, mint egy főnök, természetesen, és a spunkes cica pillanataik vannak, de nem fognak eléggé megtörténni, mint korábban.

Észrevettem most, amikor azt hiszem, van egy igazán jó nap, és az utóbbi időben sokáig tartott nekik.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Azt hiszem, ez egy pár dolog (de nem vagyok biztos benne). Először is, több nagy intenzitású játékot dolgoztunk együtt. Szintén kap egy doboz nedves ételeket, néhány vizet extra mártással, minden egyes éjszaka néhány hónapig.

Úgy értem, mindig együtt játszottunk. Nagyon. and he’s always gotten wet food, but they used to be more in spurts. Néhány nap múlva játszhatunk egy teljes órát, de aztán nem játszhatsz annyira másnap. and with his wet food, some days he’d get two cans of the good stuff (his favorite wet food is ZiwiPeak Venison & Fish, but it’s imported and pricey), but then maybe just one can of Sheba Turkey Pâté the next day. and he’s generally always supplemented his diet throughout the day with crunchies.

Most azonban, hogy észrevem, hogy alapvetően egész nap várakozik, anélkül, hogy kitölti volna a száraz ételeit, csak mentse el az étvágyát a mártással vacsorájára, és hogy ez az, hogy ez az, hogy ez az, vagyis az extra játék, vagy az ünnepi szellem, vagy valami más Úgy tűnik, jobban hasonlít a fiatalabb cica önmagáról.

Alapvetően nagyon jó december. Ő többet folytat, többet játszik, többet takarítva, többet, és a szőrme is luxusnak tűnik.

HIRDETÉS

Remélem, csodálatos karácsonyi, mert csodálatos macska.

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen

Egy kicsit megszállottja ezekkel a kate spade glitter csapokkal (és általában csillogás) …

, amikor El Hub, és a múlt hétvégén elértem a bevásárlóközpontot, hogy az utolsó pillanatban karácsonyi vásárlást végezzen, természetesen be kellett dobnom A Kate Spade Store.

Ez az egyik bevásárlóközpontom … tudod, hogy vannak olyan boltok, amelyeket mindig meg kell néznie, amikor a bevásárlóközpontba megy? Nos, Kate Spade az egyik az enyém.

HIRDETÉS

Szóval, természetesen beléptem, és körülnéztem, és miközben ott voltam, láttam ezeket a csillogó csapokat …

Milyen aranyos ezek …? Nem kaptam meg magamnak, mert megpróbálok megmenteni néhány Moolah-t a kislánynak, de olyan aranyos!

Mi a csillogásról, haverról? even when I’m in the throes of a very minimal makeup moment, I still have mad love for glitter, and not just glittery makeup, but also glitter in its numerous other sparkly forms.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Ezek a csapok kisebbek, mint a túlméretezett Kate Spade csapok, amiket sok képemben és videókban viselek, de egy csomó különböző csillogó színekben jöttek (mindazok, akiket láttam, aranyhullámokat) és egy olyan alaknak, amely egy kicsit hasonlít egy párna vágás.

Láttam őket Tealban, Magenta, arany (én is láttam őket ezüst csillogás a Nordstrom webhelyen, de nem láttam őket ezüstben a boltban), de a kedvencem a sokszínűnek kell lennie.

Úgy néz ki, egy kicsit, mint Deborah Lippmann elégedett születésnapi körömlakk, ugye?

Olyan aranyos, hogy ezekkel a többszínű szikrázik, és mint a kék, bíbor, arany, ezüst – Aahhh!

Igen. Teljesen érzi őket.

38 dollár, és csak az aranyat látom a Kate Spade weboldalán, így a hmm … valószínűleg jobb választás a boltokban.

Fogadok, hogy ezek egy jó utolsó pillanatban ajándék a barátnőnek. Talán egy megfelelő csillogó körömlakkkal? Milyen aranyos lenne? – Egy aranyos kis készlet? Vagy talán néhány csillogó szemceruza, mint a nehézfém bélés a városi bomlás?

Meg tudod csinálni a Milani Jewel FX Nail Lacquer-t a Teal 528-ban az 528-as Teal Studs, Milani Jewel FX Jems 530 vagy Deborah Lippmann örömmel születésnapja a többszínű csapok, Milani Jewel FX fuksziában a bíboros csapok és az essie rock a tetején az arany .

HIRDETÉS

Rendben, ez elég csillogó beszélgetés egy hozzászólásra.

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

Hagyjon megjegyzést egy 50 dolláros Sephora e-ajándék kártyát nyerni! (Hétfő végén)

** A Giveaway zárva van **
Ez a giveaway zárva van, valamint a bajnok kapcsolatba került (Gratulálunk, Michelle !!!), de ellenőrizzük a következő szombaton egy további Giveaway-re.

Ez a helynek szüksége van egy Sephóra. Ez teljesen a Kaiser SF kórházba kerülne a következő szintre. photo it: Sephoras inside the pregnancy ward — mini Sephoras, like the little ones inside JCPenney stores, but, like, a Sephora in the pregnancy ward at the hospital.

Azt hiszem, valamire vagyok.

HIRDETÉS

Jó reggelt szépség! Csak ébredtem fel a négy órás alvásról, ami béna látszik, de ebben az új világban, hogy Connor anyja, négy óra félelmetes.

Ma kell mennem házat, és nagyon izgatott vagyok. A Connor bevezetése, valamint a fülek olyanok lesznek, mint a világ szuperhatalmainak kielégítése. Remélem, hogy a kettő elérheti a détente.

HIRDETÉS

Szombat, ugye? Biztos vagyok benne, hogy szombat … Elkezdem elveszíteni a napok nyomon követését, de feltételezem, hogy szombaton, menjünk a Giveaway-vel. Remélem, hogy a hétvége tele van ízletes csokoládéval, nagyszerű hugs, macska vagy két, valamint nagy kávé. Beszéljen veled hamarosan, barátom.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Egy (1) Sephora EGIFT kártya, amely 50 dollárt tartalmazott, e-mailben küldött $ 50-et (nemzetközi olvasók, akkor választhat, hogy a Paypal helyett 50 dollárt kapjon).

Adja meg az alábbi megjegyzést.

Nyissa meg az USA-t, valamint világszerte az olvasókat.

18 vagy idősebbnek kell lennie ahhoz, hogy belépjen (vagy más módon felnőttnek a regionális törvényei alapján).

A megjegyzések egyáltalán bármilyen lehet, de itt vannak néhány fogalom, ha megragadtad:

Születettél hajjal vagy anélkül?

Mi a legjobb smink tiszta tisztító?

Inkább fülbevalót, medálot vagy karkötőt viselne?

Mi az utolsó szépségápolási termék, amit lelkesen javasolt valakinek?

Hány piercing van?

Mi az utolsó darab smink, amit vásárolt?

Egy bejegyzés személyenként.

Érvényes e-mail címet kell használnia a győzelemhez.

A Giveaway 2016. március 7-én, hétfőn, 11: 59-kor (csendes-óceáni idő).

A barátságos közösségi szépségfüggő,

Karen

Dior summer 2015: The Dior Addict Lipsticks in 001 Red Bliss and 005 Fuchsia Utopia Are ideal in Every way but price

From Dior summer 2015, Dior Addict Lipstick in 005 Fuchsia Utopia ($33)
The Dior summer 2015 Collection Dior Addict Lipsticks ($33 each, available in four shades) are aptly named.

Mert ízletesen addiktívak.

HIRDETÉS

Általában szeretnék kitölteni az ajaktermékeket, amelyeket néhány naponként tartok az ajakból (“Mert vágyakozom a fajta), de a két Diorfüggő, amit itt viselek, az egyetlen két rúzs, amit az elmúlt hónapban következetesen hordoztam.

Two of four Dior Addict Lipsticks in the Dior summer 2015 tie dye Collection, they’re available now at Dior counters and online. A 001 Red Bliss és 005 Fuchsia Utopia 001-es és 005 Fuchsia Utopia között jöttem vissza.

Dior nyár 2015, Dior Addict Rúzs 001 Red Bliss ($ 33)
“A Dior Addict visszajött ezen a nyáron egy teljesen új kéthangú verzióval: négy friss és fényes árnyalat, amely az emblematikus Dior logóval ellentétben áll a központban. Egyetlen sweep, árnyalatok és textúrák összefonódnak az ajkakon egy finom nyakkendő hatására. ”

– dior.com

Mint a Tootsie Pops, mindegyik rúzs meglepődik. Minden golyóban két szín van, és összeolvadnak, ahogy az egyik ajkán csúsznak.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Miért rabja vagyok a Diorfüggőnek? Hadd számoljam meg az utakat …

A fantasztikus képlet … Elképesztő, hogy mennyire a hidratáló ezek figyelembe veszik a könnyű formulát. Néhány órán belül alkalmazzák az ilyen árnyalatokat, a tipikusan száraz ajkak kevésbé hasonlítanak, mint a sajtrácsok. Mint a zenekari rúzsok Zella-pulóverek, fantasztikusnak érzik magukat! A sima, gyakorlatilag súlytalan formula gyakorlatilag olyan, mint egy selymes ajakbalzsam vagy egy luxus ajakvaj.

Rendkívül felhasználóbarát … jellemzően közvetlenül a csőből tükör nélkül alkalmazzák őket. Van egy csomó meeway ezekkel, mert ők puszta, és ha egy kicsit túl van az ajkai szélén, nincs nagy üzlet. Általában az étkezések után, vagy két óránként újra alkalmazom, és valójában várom, hogy ezek az érzések az ajkaimban. A fény vanília íze és illata is finom.

Sheer, de nem túl puszta … Néhány esetben puszta rúzsokkal, ha pigmentált ajkak, mint én, a természetes ajak színe túlfogyasztja a pigmentet, és úgy néz ki, mintha egyáltalán nem viselsz semmit. Ez teljesen ez a helyzet ezekkel a Dior Addict rúzsokkal. Ezek magukban foglalják a pigment egészséges kiszolgálását, és a színek egyenletesen és zökkenőmentesen alkalmazzák. Hívnám közepes lefedettséget.

Számomra ezek a legjobbak a legjobb előadók a közepes lefedettségű rúzs kategória mellett a fantasztikus $ 20 Mac Hugging ajak színek mellett, amelyek hasonlóak, de enyhén vastagabb képletűek, és a hihetetlen $ 50 Tom Ford ajak színe, amelyek Smidgen sokkal pigmentált, de sokkal drágább.

Dior nyár 2015, Dior Addict Rúzs 001 Red Bliss ($ 33)

Dior Nyár 2015-től Dior Addict Rúzs 005 Fuchsia Utopiában ($ 33)

Semmi sem jelenti ezeket az pontosan költségvetést, mert Hello! – Ők Dior – de közepes lefedettségű high-end rúzsok, azt hiszem, teljesen tökéletesek.

Dior Addict Rúzs 001 Red Bliss ($ 33)
Dior Addict Rúzs 005 Fuchsia Utopia ($ 33)

Ebben a nézdben is viselek …

Szemek – Mac Brownluxe Veluxe Pearlfúziós árnyék, Mac Costa Riche Eye Kohl, Mac Soft Ocher Paint Pot
Lombes – Estee Lauder, Chanel
Cheeks – Nars Dual Intenzitás Blush Frenzy, Tom Ford Gold Dust Bronzer
Brows — MAC Brun Eyeshadow, Bobbi brown Mahogany natural Brow Shaper
Arc – Dior Diorskin Nude Air szérum 040-ben, Nars egész nap fényes Stromboliban, Mac Mineralize Skinfinish közepes tan, Nars sugárzó krémes rejtegető kekszben
Top – antropologie (már nem elérhető)
Fülbevalók – Kate Spade (már nem elérhető)

HIRDETÉS

Párosítsa az egyiket egy napos aranybarna füstös szemvel, ha a hangulatban van egy merész szemek / meztelen ajkak kombinálásához, vagy használjon egyet, mint a hétvégi brunch színét, mint én. Slick egy kicsit az ajkán, majd adja hozzá a minimális smink alapvető – egy bb krém, szemcsés rejtegető, szempillaspirál és egy kis krém. Dobd el a haját egy szórakoztató zsemle, majd adjunk hozzá a karika, a fehér póló és a legaranyosabb levágás.

Ár: 33 dollár minden, négy árnyalatban kapható
Elérhetőség: Most a Dior számlálók és az online elérhető
Smink és Charm Blog Értékelés: A- (tökéletes minden módon, de áron)

A barátságos környéke Charmfüggő,

Karen

The Tarteist glossy Lip Paints by Tarte: nine shades From wonderful to attractive

There’s a great deal to like about these Tarte Tarteist Glossy Lip Paints ($20), as well as the very best method I can explain them is “trend -a jó értelemben.” The nine shades are hydrating, vegan-friendly, as well as so pigmented that they’re truly just upgraded lipglosses. Every shade rocks. The color combination influenced me to produce one of my most vibrant illustrations yet!

A beauty picture influenced by the Tarteist glossy Lip Paints
As a range, they’re neutral…with an edge. among the shades are lots of rosy nudes, plus a few really, truly fun shades. I like exactly how Tarte totally went there with the one called Poison. It’s a black plum that spots my lips a deep purple.

HIRDETÉS

The deep shades look incredible on the lips as well as likewise work when patted down to a stain, which assists them last much longer (and there’s likewise less to concern about when they’re used that way, for anyone wondering).

Here are pics as well as thoughts on the colors.

Tarte Tarteist Glossy Lip Paint: swatches

Tarteist glossy Lip paint in Hella
Hella, a “white nude,” is the only color that’s a bit as well pale for me. It will settle into my fine lines if I don’t layer it, so I suggest utilizing this with a nude lip liner.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Tarteist glossy Lip paint in Obvi
Obvi, a “warm nude,” is the only Lip paint with shimmer. It’s a nice lovely color that isn’t as well bright or pink.

Tarteist glossy Lip paint in Goals
Goals! like that name. this is a “rosy nude,” as well as I believe it cheers up the deal with more than the others.

Tarteist glossy Lip paint in double tap (a fave)
Double Tap, a “cool mauve,” is a fave. It’s a bit deeper than my natural lip color, as well as I truly like that effect.

Tarteist glossy Lip paint in snap (another fave)
Snap is somewhat browner as well as deeper than double Tap, as well as I believe it has a bit more oomph. For this reason, snap is one more one of my favorites, although it as well as double tap do look quite similar!

It’s referred to as a “nude mauve.”

Tarteist glossy Lip paint in Slay (my most favorite!)
Slay is an “orchid,” as well as it’s my favorite, preferred shade of the bunch. It’s not as well dark or as well purple… It just slays.

Tarteist glossy Lip paint in fave (another “fave” of mine!)
There’s likewise one that’s really called Fave, as well as it’s one more great one. It’s a remarkable “plum berry,” as well as I get a ton of compliments when I wear it. It’s one of the shades that will leave a quite discolor as well.

Tarteist glossy Lip paint in WCW
WCW — one more one with a wonderful name — is a straight-up attractive “berry” shade.

Tarteist glossy Lip paint in Poison
For those who dare, Poison is a almost black “black plum.” I haven’t had an chance to wear it outside of my house office yet, however I will requirement to make one!

net 6 mL / 0.20 Fl. Oz.

Ingredients, all shades: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, octyldodecanol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, water/aqua/eau, polybutene, polyglyceryl-3 diisostearate, diphenyl dimethicone, silica dimethyl silylate, ethylcellulose, jojoba esters, helianthus annuus (sunflower) seed wax, stearic acid, ethylhexylglycerin, pentylene glycol, talc, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, acacia decurrens flower wax, polyglycerin-3, mica, polyurethane-56, sodium hyaluronate, phenoxyethanol. (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), red 7 lake (CI 15850), yellow 5 lake (CI 19140), blue 1 lake (CI 42090), red 27 lake (CI 45410), red 6 (CI 15850).

Olaszországban készült.

formulated without parabens, formulated without mineral oil, formulated without phthalates, formulated without sodium lauryl sulfates, formulated without gluten

Swatches of Tarteist glossy Lip Paints (L-R) Hella, Obvi, Goals, double Tap, Snap, Slay, Fave, WCW, Poison
All of these go on thick however have no stickiness or scent that I can detect, as well as they are extremely glossy. But, if you don’t mind reapplying, or if you enjoy altering lippies during the day, I believe you’ll like them! let me understand if any type of of the shades sing to you.

HIRDETÉS

They’re $20 each, as well as you can discover them at Sephora, Macy’s, as well as Ulta.

Találkozunk a következőben!

Anna

The Guerlain spring glow 2016 Collection: For ladies (and Lords) who love luminous looks

You know what? Effe ez! Legyünk lovagolhatsz ma délután. Mit mondj?

NA GYERE! Csináljuk. A nap ki van kapcsolva; Várhatnánk a városba, menjünk a japán tea kertek, sétálni, nézd meg a cseresznye virágokat, van egy csésze tea, és nézze meg a rózsaszín szirmok csúsznak a szélben … nem olyan jól hangzik?

HIRDETÉS

Szeretném, ha valójában, és egyébként a Guerlain Spring Glow 2016 gyűjteményét viselem, mert ez a gyűjtemény arról szól, hogy a helyezett tavaszi életmódról szól.

Nem, nem olyanok, mint egy hegy, vagy mint a parasailing, vagy x játékok. Több, mint csak egy napsütéses napon kívül a parkban, vagy rúgva a városban a barátnőddel.

Főbb jellemzők a Guerlain Spring Glow 2016 gyűjteménye …

Néhány darab a Guerlain Spring Glow 2016 gyűjteményétől

Ebben a gyűjteményben a “Luminosity” a Du Jour szó. Ez csak egy boldog, felemelő gyűjtemény rózsaszín, arany és khaki. Úgy érzem, hogy … kivéve az árakat.

HIRDETÉS

Macskák és Smink Sweatshirt?

$ 42

Vásárolj most

Úgy értem, igen, ez Guerlain, így körülbelül egy millió mérföldre van az “alku” vagy a “drugstore”, de 179 dollár a por kompakt? Ez rick-sanity, yo! (Side note: The walking Dead returns February 14. happy Valentine’s, yay!).

Guerlain Météorites Voyage kivételes tömörített gyöngyök por ($ 179)

Guerlain Météorites Voyage kivételes tömörített gyöngyök por ($ 179)
Igen, olvassa ezt a jogot – ez a kompakt valóban 179 dollár. Először azt hittem, hogy ez egy typo, mert őszintén szólva, miért?

Mint, ok … megkapom. Úgy néz ki és érzi magát Luxe. A csomagolás eleganciát sugároz, és van egy gravitas és asszony. Ez is újratölthető, és szeretem a színkorrekció kombinációját, a fényesítési színeket – a rózsaszín, lila, zöld, bézs és fehér -, amelyek mindegyike “általánosan hízelgő”.

Látom – egy kicsit megvilágosodás, a finom guerlain ragyogás. A hatás nem szuper nyilvánvaló, de ez nagyszerű itt. Azt hiszem, nagyon szép.

De $ 179 csinos ?? Én dunno … ez egy kicsit. Azt hiszem, lehet, hogy egy hasonló, és szép, hatással van a 45 $ homokóra környezeti porokkal.

Tehát alapvetően … ez egy folt.

Guerlain Météorites Primer ($ 74)

Guerlain Météorites Primer ($ 74)
Most, mint a Météoreites Primer (74 dollár), emlékeztet engem Becca háttérvilágítására. Van egy nagyon hasonló textúra – mind a vékonyabb oldalán – és jobban érzi magát, mint a nedves, mint a vastag szilikon primerek (mint például a smashbox).

Ugyanúgy elmosódnak a pórusaimat is. Like, I can tell there’s something going on there, but my face doesn’t look spackled beyond belief. Mindkettő is hozzáad egy finom fényességet is, de azt hiszem, Guerlain terméke jobb munkát végez az olajos területek olajcsúcsokká való bekerülésétől.

Tetszik ez egy sokat, de ha szüksége van a valós forgalomban lévő pórusos hatalomra, akkor valószínűleg egy másik primert kell feltüntetni; Ez önmagában nem lehet elég az Ön számára.

If, however, you just kinda want a little extra blur and glow, it’s a lovely, albeit spendy, option.

Ó! – És ez szintén segít az Alapítványnak simábban.

Rose Aux Joues Blush Duo Smile Blush ($ 62)

Guerlain Rose AUX Joues Blush Duo Smile Blush ($ 62)
Én is tetszik a mosoly duo elpirul (persze én). A sötétebb oldal valójában az elpirulás, és a könnyebb oldal egy kiemelkedő, de mindig keveredhetsz a kettőt, ami az, amit csinálok … Hé, csak egy rímet csináltam!

Nagyon szeretem ezt a különleges rózsaszínt. Fényes, öblített és egészségesnek tűnik, tudod? — so not like those dolls with the bright pink circles on their cheeks, even though I recognize that it looks like it might apply that way…but it doesn’t. Sokkal természetesebb kinézetű, mint vártam, annak ellenére, hogy sok pigmentet tartalmaz. Egyetlen réteget használok, amelyet lefelé teszek, és egész nap vége.

Ecrin 1 Coupeleur Élvezze a hosszú élettartamú szemhéjfestéket ($ 34)

Guerlain Ecrin 1 Coupeleur Élvezze a hosszú élettartamú szemhéjfestéket ($ 34)
És akkor ott van ez a szemhéjárnyaló … Lehet, hogy igazán élvezheti ezt …

Haha! szerezd meg? Nézze meg, hol mondja: “Élvezze” a serpenyőben?

Talán tetszik ez, ha sárga aranyba van. Mint az elpirul, sokkal pigmentáltabb, mint amire számítottam, és hosszú ideig tart. A másik napon viseltem, és nyolc órát követően (egy szemceruzát használtam), alig felemelte.

Le Crayon Yeux Blackjack és Khaki vezető ($ 31)

Guerlain Le Crayon Yeux Vízálló Hosszú Lsating Khol Liners (31 $ mindegyik) Blackjack (balra) és khaki illesztőprogram (jobbra)
The collection also features five water-resistant kohl liners that are soft and smudgy like most kohl liners, which are probably my favorite eye pencil formula because of how generally comfy and non-drying they are on my lash and water lines (unlike gels), De ezek újraforgósan pigmentáltak és csúszósok (mint egy gél).

Érdekesek … körülbelül 10 percet kapok velük együtt, mielőtt teljesenkészlet.

Ők emlékeztetnek a Silkier Chanel Twist-up Stylo Yeux bélésekre (az én út vagy meghal). Legalább nyolc órát tartanak a lash vonalakon, de úgy találom magam, hogy körülbelül hat órát követnék a vízvezetékeken.

Kisskiss rúzsok (37 dollár)

By the way, vannak is egy pár $ 37 Kiskiss rúzs ebben a bevezetésben, de még nem láttam őket közel és személyes. Van egy világos rózsaszín, Darling Baby (371) és egy könnyű fukszia, amelyet az összes rózsaszínnek neveztek (372). Ezekben a képeken egy Oldie Kisskiss Shade nevű Pinky Groove 364-et viselek.

HIRDETÉS

Tehát az ultra-extravagáns sminkgyűjtemények tekintetében mit gondolsz? Nézd meg semmit itt, igazán szereted?

A barátságos környék szépségfüggő,

Karen